2. juni 2020. Siden oppdateres. 2. juni 2020 Siden oppdateres. 2. juni 2020 Siden oppdateres.

INNSENDER: Norske niceguys taper for fulle douchebags

En anonym innsender reagerer på innlegget til Gentleman (16) i Aftenpostens Si-D


FYLL: Anonym Innsender har He-man-sterke meninger om dagens sjekkekultur.

Innlegget var skrevet av en som kaller seg selv Gentleman (16), og sjokkerte meg så til den grad at jeg nesten skled ut av min Recaro-inspirerte gamingstol og satte Mountain Dew’en i halsen. Dette er jo akkurat slik jeg opplever mitt liv.

Hvorfor er det egentlig sosialt akseptert at jenter skal falle for gutter som er frekke, utro, bråkete, uhøflige og respektløse mot jenter, lærere, konge og fedreland? Jenter i dag er blinde, og hadde ikke klart å se en knight in shining fedora om han hadde kommet ridende forbi på en rosa ponny. Jenter liker bare gutter drikker og fester.

Helst vil de jeg kjenner bare komme rasket mulig ned i trøya på jenter som scorer høyere enn 5/7. Dette gjør de gjennom å dra på såkalte “fester” der de drikker bøttevis med sprit og øl før de snøvler ut et par ord som lurer buksene av jentene. Spørsmålet er hvorfor syns jenter dette er greit? Jeg syns ikke det er greit, men så er jeg heller ikke en jente, da. Jeg er en mann som Bear Grylls, Chuck Norris og Bruce Lee. En ekte mann drikker vin.

annonse:

Vil ikke risikere liv og lem
Nå vil jeg også fortelle litt om meg selv. Jeg er også gjennomsnittlig populær, ikke så veldig høy, og relativt dårlig trent, men jeg er utadvent. Og i fjor møtte jeg mange på Desucon som jeg added på facebook da jeg kom hjem. Jeg sender i snitt 10 meldinger til jenter hver dag og enda flere snaps.

Det holder ikke at jenta syns jeg er spennende og mystisk i trenchcoaten min med min sorte trillby (mange referer til denne hattetypen som fedora, som er hundre prosent feil.) Eller at jenta blir imponert av mine fingerløse hansker og evne til å komme opp med quirky meme-referanser på sparket. Neida, m’lady, dere jenter plasserer meg i den berømte “friendzonen”, og plukker meg vekk fra gruppen med potensielle sexpartnere, slik cirka 50% av Norges befolkning plukker vekk syltagurken fra cheeseburgeren. Fysj og æsj, roper de! Dette irriterer jeg meg grenseløst over hver dag. HVER DAG!

“Jeg har vært med og hjulpet jenter på butikken med å legge varene i poser, transportert varene ut til bilen for jentene, og fulgt etter jentenes bil på Classywalken min, for så og tilby meg og bære posene inn i leiligheten deres.”

Allikevel blir jeg plassert i den beryktede friendzonen, hver gang spør om det er noe mer på gang.

Kan jeg ikke vise at jeg elsker en jente på denne måten?
Svaret er ja. Dette er den eneste sosiale måten å behandle jenter på. Det har aldri falt meg inn at jeg kan oppføre meg likt med jenter som jeg gjør med gutter. Noe har jeg da lært av japansk anime.

Gentlemen har übermye å gi
Jeg har tenkt og filosofert utrolig mye over dette, samt diskutert på nettet og på freakforum. Jeg har rundet 15, 18 og 20, men har fortsatt ikke fått betalt for å være den jeg er. Jeg vil ha igjen for alle gangene jeg har skrevet “Hei, vil du gå på date?” til deg på facebook, snapchat, instagram og yodl”, og alle gangene jeg har fulgt etter deg hjem fra skolen for å se hvor du skal. Nå vil jeg ha kjæreste! Jeg vil, jeg vil!

Til alle douchebags og fuckboys der ute: Det vil komme en dag der oss niceguys vil tre ut i fra skyggenes dal og overta verden og damene. E-sport vil bli de nye idrettene og jentene vil skjønne at vi er de som er verdt å satse på, mens dere vil tape. Dere er taperne. Jenter er dumme. Jeg blir så sint. Hvorfor lagger nettet nå? Ostepop i server’n. Er det dette skattepenga mine går til?

 


Følg Nettmagasinet FP på facebook om du vil se mer til våre anonyme innsender.Del saken med noen som trenger det!

Anonym Innsender