SJAKK-OL 2014 i Tromsø

Kommunikasjonssjef Jarle Heitmann og Markedssjef Lene Hansen fikk på nært hold se Magnus Carlsen bli verdensmester i sjakk i dag.


Chennai, India - Fra venstre: Kommunikasjonssjef Sjakk-OL 2014 Jarle Heitmann, Sjakk-OL ambassadør GM Susan Polgar og markedssjef i Sjakk-OL 2014 Lene Hansen.(756Kb)

– Denne serien innebærer et markedsmessig løft for Tromsø og Nord-Norge

Kommunikasjonssjef Jarle Heitmann og Markedssjef Lene Hansen fikk på nært hold se Magnus Carlsen bli verdensmester i sjakk i dag. I Chennai i India, spilte Magnus Carlsen remis (uavgjort( i det tiende partiet, og dermed sikret han seier i kampen 6,5 – 3,5. Dette vil gi et markedsmessig løft for Sjakk-OL

– Denne seieren innebærer et markedsmessig løft for Tromsø og Nord-Norge. Med regjerende verdensmester i Tromsø, vil den nasjonale og internasjonale oppmerksomheten øke drastisk. Tromsø kommer til å koke i august neste år og skape eksponering av det arktiske og Tromsø. VM tittelen er gull verdt for Tromsø. Vi føler oss sikre på at sjakk-OLs markedsposisjon er styrket og at vi snarlig vil signere nye og store sponsorkontrakter, sier markedssjef Lene Hansen fra Chennai.

– Magnus Carlsen er nå den store globale profilen, som med sine prestasjoner har bidratt til å sette sjakk å dagsorden og gjøre den til omtrent en folkesport. Når sjakksendingene fra VM i Chennai, har sendetall som bare vinteridrett kan matche, så vil de å få en norsk verdensmester som Magnus Carlsen til Tromsø i 2014, trekke mer oppmerksomhet til vårt eget mesterskap, på verdensmesterens hjemmebane, sier kommunikasjonssjef Jarle Heitmann, også fra Chennai.

annonse:
Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!

Mer fra: Trening og helse

Les også:

Velg artikkeltype:
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo