De yngste spillerne imponerte i junior-NM i bowling

BOWLING. Årets Junior-NM i bowling var en suksess med mer enn 70 spillere fra hele landet.


Stolte vinnere. Foto: Norges Bowlingforbund
Stolte vinnere. Foto: Norges Bowlingforbund

BOWLING. Årets Junior-NM i bowling var en suksess med mer enn 70 spillere fra hele landet. Her er noen av årets vinnere:

I yngste gutteklasse imponerte to spillere fra Solør BK; Jens Mathiesen og Jonas Dammen. De to spillerne vant doubleklassen sammen, og de tok også dobbeltseier i single, med Jens som vinner. Resultatet i double ville også ha holdt til seier i eldste doubleklasse.

“Disse to guttene viser at det virkelig går an å spille god bowling i ung alder, og det gledelige er at de ikke er alene”, sier en fornøyd generalsekretær i Norges Bowlingforbund, Per Iversen.

annonse:

De øvrige Norgesmestrene ble Arvid Espen fra Trondheim BK i Eldre Gutt, mens Celine Larsen fra Askøy BK vant eldste jenteklasse. Larvik BK fikk seieren i yngste jenteklasse med Emilie Mathisen, samtidig som Jens Mathiesen fra Solør BK altså stakk av med seieren blant de yngste guttene.

“Det er hyggelig å se at vi får frem nye talenter” fortsetter generalsekretæren. “Neste store oppgave er årets junior-EM som finner sted i påsken. Men før den tid skal åtte av våre beste juniorspillere reise til Doha for en kombinert treningsleir og turnering. Her er Norge invitert for tredje året på rad, noe vi er svært beæret over. Vi gleder oss til fortsettelsen av 2014  –  det vil bli et spennende år for norsk bowling med flere store internasjonale mesterskap, inkludert EM for damer, VM U-21 og VM for herrer” avslutter Per Iversen.

Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!

Lignende post:

Mer fra: Trening og helse

Les også:

Velg artikkeltype:
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo