Skriv for Folkepressen.no

Vi er på utkikk etter deg som har en god penn og de verdifulle meningene som skal til for å sette glemte samfunnsproblemer på dagsordenen


Vi er på utkikk etter deg som har en god penn og de verdifulle meningene som skal til for å sette glemte samfunnsproblemer på dagsordenen. Det kan være noe lokalt som mangelfull støtte til idrettslaget eller dårlige kulturtilbud – eller på nasjonal skala som hverdagsrasisme  eller fattigdom blant ungdom.

Vi stiller ingen spesielle krav til deg som kronikkforfatter, men vi ønsker i hovedsak tekster fra personer som går på videregående skole og høgskole/universitet.

Du vil få:

annonse:
  • En kronikk som ligger synlig på nettet så lenge du selv ønsker
  • Skriftlig attest fra Nokun.no og Folkepressen.no på at du har utført arbeid som skribent for nettmagasinet. (om du ønsker)
  • Verdifull erfaring som skribent for et nasjonalt nettmagasin.

Håper du vil å bidra slik at vi får et fyldig nettmagasin som reflekterer meningene til Norge i dag.

Les mer her

Om Folkepressen.no
Folkepressen.no er et nettmagasin som drives på frivillig basis (ulønnet) av ansatte i organisasjonen Norsk Kunnskapsbevis AS. Hensikten med prosjektet er å kunne tilby en startarena for deg som drømmer om å arbeide som journalist eller med tekstproduksjon.

Det er vanskelig å få oppfylt et ønske om å arbeide i media om man mangler den rette utdannelsen. Dette kan være bachelorgrad fra feil skole, eller at arbeidsgiveren mener du mangler erfaring. NRK har blant annet praksisplasser reservert for elever fra Høgskulen i Volda og Westerdal School of Communication, og andre studenter er tilsynelatende uønsket, mens Asker & Bærum Budstikke krever at sommervikarer må ha erfaring som arbeidende journalist. Vi håper at enten om du skriver noen få artikler for Folkepressen.no eller er fast skribent vil få den erfaringen som hjelper deg til å få det jobbintervjuet du drømmer om. Hvis du vil lese mer om våre verdier kan du gå inn på nokun.no

Redaksjonen

Redaksjonen er så anonym som det går an. Skriver alt og vet alt.

Lignende post:

Mer fra: Aktuelt

Les også:

Velg Et Format
Test-deg-selv
Finn ut mer om deg selv med disse spenstige testene.
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo