Sommerturne-ouverture under nordnorske festspill

Posten sommerturne er på plass i Harstad. Under hele festspilluka er det rullende postkontoret sentralt plassert i byen.


Daglig leder Tove Lill Jensen (til venstre) og fotograf Birgit Dietrich viser fra det personlige frimerket med nordlyset i stort format

Posten sommerturne er på plass i Harstad. Under hele festspilluka er det rullende postkontoret sentralt plassert i byen.

Festspillene i Nord-Norge er årets høydepunkt i Harstad, og mindre blir ikke begivenheten når festspillene i år feirer 50 år. På torget er det markedsplass og gratiskonserter, og her har Posten folk på plass for å gi gode råd og fortelle om tjenestene som kan tilbys.

Flotte frimerker
Samtidig får Harstad-folk og tilreisende mulighet til å kjøpe flotte personlige frimerker som er laget i anledning festspillene. Det er gitt ut både et frimerke med festspill-logoen, og ett hvor Nordlyset har sitt eget festspill over byen på Hinnøya.

annonse:

Det siste motivet er plukket ut blant leserbilder sendt inn til Harstad Tidende, og er tatt av hobbyfotografen Birgit Dietrich. Hun er en ivrig naturfotograf, og reiser rundt i Nord-Norge for å avbilde naturen. Spesielt liker hun lyset og motivene i Lofoten, Vesterålen og på Senja.

 Dette er det personlige frimerket fra Harstad som gis ut i forbindelse med Festspillene i Nord-Norge. Bildet er tatt av Birgit Dietrich

Dette er det personlige frimerket fra Harstad som gis ut i forbindelse med Festspillene i Nord-Norge. Bildet er tatt av Birgit Dietrich (t.h)

– Jeg ble overrasket, glad og stolt da jeg ble spurt om ett av mine bilder kunne bli motiv for disse personlige frimerkene, forteller Birgit.

Travle dager
Daglig leder Tove Lill Jensen (t.v) ved Harstad postkontor ser fram til travle dager denne uke, men gleder seg til å vise fram Postens tjenester.

– Vi skal både fortelle om Norges fineste pakke, Norges fineste sommervenn og Digipost. Mange er usikker på hva Digipost er, og da er det fint å kunne fortelle hvor viktig det er å skaffe seg den digitale postkassen nå som Staten etter hvert vil gå over til å sende brev digitalt, forteller Tove Lill Jensen.

Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!

Lignende post:

Mer fra: Aktuelt

Les også:

Velg artikkeltype:
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo