-Vil trekke europeere til hovedstaden

Nedtellingen til EuroPride 2014 har begynt, og i dag lanserte Skeive Dager/Oslo Pride de nye nettsidene. Målet er å trekke europeere til Oslo.


EuroPride2013 FOTO: Petter Rud-Johansen/Oslo Pride
EuroPride2013 FOTO: Petter Rud-Johansen/Oslo Pride

Idag ble de nye hjemmesidene til Europride 2014 lansert, og daglig leder av Skeive dager/Oslo Pride, Stein Runar Østigaard forteller at de har siktet seg inn på et internasjonalt publikum.

– Å arrangere EuroPride betyr flere folk, mer oppmerksomhet, større og flere fester og debatter. Alt blir større og viktigere. Og kanskje blir EuroPride 2014 i Oslo spesielt viktig nå som vi ser at lhbt-rettigheter er på vikende front i flere europeiske land, som i vårt naboland Russland. Med EuroPride har vi, Oslo Pride, Norge og Oslo som by, sjansen til å sette menneskerettigheter ordentlig på den internasjonale agendaen, sier Østigaard.

Hyller VisitOSLO

Daglig leder av Skeive dager/Oslo Pride, Stein Runar Østigaard FOTO: Oslo Pride
Daglig leder av Skeive dager/Oslo Pride, Stein Runar Østigaard FOTO: Oslo Pride

Østigaard legger vekt på at VisitOSLO har vært en sterk støttespiller som har vært med på laget når EuroPride 2014 har blitt promotert i mange europeiske byer i løpet av det foregående året.

annonse:

– Med et alvorlig bakteppe skal vi arrangere tidenes festival, med større og bedre Pride park på Rådhusplassen, et grensesprengende Pride house på Litteraturhuset og i Kulturhistorisk museum sine lokaler, og, ikke minst, med en parade folk sent vil glemme, avslutter Østigaard

Inviterer hele Oslo
Kommunikasjonsansvarlig i Oslo Pride, Petter Ruud-Johansen forteller at i fjor ble det meldt inn over 150 arranegement, og med EuroPride på trappene forventer han at antallet inmeldte arrangementer vil øke betraktelig. -Hele Norge og Oslo by er herved invitert til å delta, og på europride2014.com kan du allerede nå melde din interesse for å være med som frivillig, og det er mulig å melde inn sine arrangement.

20. – 29. juni 2014 er Oslo Pride vertskap for EuroPride. Oslo tar over stafettpinnen fra Marseille, som arrangerte EuroPride i 2013.

Les mer på nettsidene EuroPride2014.com

Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!

Mer fra: Pressemelding

Les også:

Velg artikkeltype:
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo