Erna Solberg åpner Pride Park

Statsminister Erna Solberg er blant kjendisene som deltar på åpningsfesten til Europride 2014


Foto: Europride2014.com
Foto: Europride2014.com

I morgen, onsdag 25. juni åpner Pride Park på Rådhusplassen i Oslo. Pride Park, som er hovedsamlingsstedet under EuroPride 2014, arrangeres fra og med onsdag 25. juni til og med lørdag 28. juni. Statsminister Erna Solberg er blant kjendisene som deltar på åpningsfesten.

Til den offisielle åpningen på onsdag kommer statsminister Erna Solberg og holder åpningstale på hovedscenen klokken 20.00. På hovedscenen i Pride Park blir det så et forrykende åpningsshow med navn som Linnea Dale, Bow to Each Other, Opera til folket og Hector Lopez på plakaten.

I Pride Park kan folk resten av uka nyte konserter og show med Voi Voi (torsdag 27. juni), Coctail Slippers (fredag 27. juni) og Prince Poppycock, kjent fra “America’s Got Talent”, hvor en av dommerne, Sharon Osbourne, omtalte ham som “the male Lady Gaga” (lørdag 28. juni).

annonse:

I tillegg gir Oslo Pride DJs til folket hver dag i Housebaren i Pride Park fra klokken 22.00: For alle danseglade er det i anledning EuroPride booket DJs som Haus Of ill Repute (Australia) på onsdag, DJ Rasmus (Norge) på torsdag, Swedish Dyke Vibes (Sverige) på fredag og The G-Team (Nederland) på lørdag.

Les mer på nettsidene til Europride 2014

Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!

Lignende post:

Mer fra: Aktuelt

Les også:

Velg artikkeltype:
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo