Markering over hele landet 4. oktober

Bidra i kampen for dyrepoliti i Norge NÅ!


Mange ønsker dyrepoliti i Norge. Bli med på markering 4.oktober. FOTO: Gilbert Borgen/Folkepressen.no
Mange ønsker dyrepoliti i Norge. Bli med på markering 4.oktober. FOTO: Gilbert Borgen/Folkepressen.no

Med nesten 100 000 likes på facebook, er NOAH Norges største talerør for dyrs rettigheter. En av deres hjertesaker er innføring av dyrepoliti i Norge, og nå i oktober arrangerer de altså en stor markering av deres 25 års kamp for dyrs rettsvern ved å blant annet kreve at politiet tar vold mot dyr på alvor.

dyrepoliti2

NOAH har arbeidet i 25 år for at dyr skal respekteres på lik linje med mennesker, og for at overgrep mot dyr skal sees på som det det er – vold. Hovedmarkeringen finner sted i Oslo foran stortinget på den Internasjonale Dyrenes Dag – 4. oktober, klokken 16:00. Både politikere fra forskjellige partier og fagpersoner vil holde apeller. Du kan melde deg på eventet på facebook her.

annonse:

Markering i flere byer
Det vil også bli holdt markeringer i andre byer – foreløpig i Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø, Kristiansand, Narvik og Stord, hvor tilsammen rundt 2000 mennesker ifølge facebook planlegger å dra, forteller Hanne Johansen. I tillegg kommer alle som ikke har facebook, samt mange av de som står som “kanskje” på eventet.

Ønsker du å bidra i kampen for at det skal opprettes en egen avdeling innen politiet som kun fokuserer på dyrevold og dyrs rettigheter, ta en titt på NOAHs dyrepolitikampanje på dyrepoliti.no.

 

Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!

Lignende post:

Mer fra: Aktuelt

Les også:

Velg artikkeltype:
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo