Jubileumsrittet ble en suksess

Det ble i helgen arrangert NorgesCup i Maridalen, Jubileumsrittet av IK Hero ble en suksess med nesten 400 deltagere.


Foto: Norges Cykleforbund

Det ble i helgen arrangert NorgesCup i Maridalen, Jubileumsrittet av IK Hero ble en suksess med nesten 400 deltagere. Det var i strålende vær og med spente deltagere NC3 gikk av stabelen, det ble en fantastisk dag med mange gode prestasjoner og trøyebytte i klassen menn junior, hvor Syver Wærsted nå leder foran Eirik Josten.

Filip Eidsheim trakk det lengste strået

annonse:

I menn senior ble det fort etablert et 6 mannsbrudd og det gikk hele 7 runder før feltet tok tak. Det eksploderte, feltes kjøresterke ryttere stakk av og ble en del av bruddet. På runde 10 stakk Fredrik Strand Galta, Andreas Erland og Filip Eidsheim ! Det skulle tilslutt også stå mellom disse, hvor Filip Eidsheim stakk av med det lengste strået , foran Andreas Erland og Fredrik Strand Galta. Adrian Aas Stien beholder etter dagens Jubileumsritt sammenlagtledelsen i NorgesCupen, foran Sindre Eid Hermansen.

Vita Heine rykker ifra

Vita Heine tar seiern hjem og fester grepet om den gule trøya. Etter å ha støtet fra feltet og opp til Tina Andreassen, vinner Vita ved å støte fra og kjøre solo til mål. Tredjeplassen i Kvinner Senior gikk til regjerende Norgesmester Cecilie Gotaas Johnsen !

Tangen og Sel gjør det igjen.

For tredje ritt på rad kom Ingvild Tangen først til mål og gjorde det med stil, som eneste juniorjente hold hun nesten helt inn sammen med seniorjentene. Plassene bak ble delt ut til Tora Helene Sel og Helene Holte.

Syver Wærsted overtar sammenlagtledelsen

Etter massespurt hvor Eirik Josten trakk det lengste strået og kunne stå øverst på pallen, tok Syver Wærsted 5 plassen og tok med dette over sammenlagtledelsen i juniorklassen for gutta. Dagens andre og tredjeplass gikk til Ole Petter Skogstad og Even Gyttrup.

Kotmplet resultatliste kan sees her : http://emitliveserver.cloudapp.net:8081/lopmeny/7389

Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!

Lignende post:

Mer fra: Nyheter

Les også:

Velg artikkeltype:
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo