Høstens store bokhelg!

Har du ikke ennå gjort det, så sett av fredag og lørdag til Oslo Bokfestival!


Oslo Bokfestival 2013 - Foto Oslo Bokfestival
Oslo Bokfestival 2013 - Foto Oslo Bokfestival

Oslo Bokfestival feirer i år fem-års jubileum, og går som vanlig av stabelen i Spikersuppa i Oslo sentrum. Festivalen har etablert seg som et kjent og kjært innslag i bokhøsten, og festivalledelsen kan love nok et variert og spennende festivalprogram. (ill.foto – Oslo Bokfestival 2013)

Oslo Bokfestival arrangeres 12. – 13. september, på flere scener i sentrum, i tillegg til en hovedscene i spikersuppa, og alle arrangementene er gratis! Det vil i år bli satt opp en ekstra scene i spikersuppa, grunnet stor publikumsinteresse, og det vil som vanlig bli mulig å gjøre et bok-kupp i salgsteltene langs Karl Johan. – Oslobeboere og tilreisende har strømmet til Oslo Bokfestival tildligere år for å boltre seg i møter med forfattere for enhver smak, sier styreleder for Oslo Bokfestival Trine Stensen. -Det var rekord i fjor med 130 000 besøkende på våre 250 arrangementer. Vi tror det kan bli enda fler i år!

Det blir program for både store og små lesere, og festivalen kan friste med det beste av det bok-norge har å by på, i tillegg til spennende utenlandske forfattere. Sjekk nettsidene til Oslo Bokfestival for program og informasjon her.

 

annonse:

Del saken med noen som trenger det!

Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!
Velg artikkeltype:
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo