Slutten for melposen!

Endelig kommer det vi alle har ventet på - mel på boks!


Siden starten i 1866 har Møllerens hatt melet i poser. Nå revolusjonerer selskapet melhyllen og lanserer Møllerens mel på boks. En forbrukerdrevet innovasjon som bidrar til mindre søl og irritasjon i millioner av norske hjem og kjøkkenskap. Ill.foto: Vidar Langeland/ Møllerens

– Vi har tenkt utenfor boksen for å få melet innenfor. Hvem har vel ikke irritert seg over melsøl i skuffer og skap. Nå har vi funnet løsningen på dette og håper nyvinningen vil spare mye vask og irritasjon, og derfor bidra til mer glede på kjøkkenet, sier Sofie Blich, Industridesigner og prosjektleder i Møllerens.

Forbrukerhenvendelser gav løsning

annonse:

Vi har fått mange henvendelser fra forbrukere om at posene er lett å rive hull på, at det blir søl i skuffer og skap og at man kaster unødvendig mye mel. Derfor har vi laget mel på boks. Det er det samme gode kvalitetsmelet fra Møllerens som er inni, men pakningen er helt annerledes. Tilbakemeldingene fra forbrukerne vi har testet det på, har så langt vært veldig positive og vi ser frem til responsen, sier Sofie Blich.

mel på boks
Ill.foto: Vidar Langeland/ Møllerens

En løsning som vil involvere millioner av mennesker

Det selges og brukes over 20 millioner pakker mel årlig i Norge. Av disse selger Møllerens vel 13 millioner.* Dette er en ny standard for hvordan man behandler mel i Norge og selskapet mener dette er fremtiden. Møllerens planlegger lansering av flere sorter etter hvert. Bare første år regner Møllerens med å selge mellom 1,5-2 millioner mel på boks.

– Mel blir brukt i alle norske hjem og på en rekke arbeidsplasser. Vi mener vi har gitt melet et nytt løft, og er så stolte over løsningen og at den nå kan stå fremme på kjøkkenbenken. Vi er glade over å være først ute i markedet med dette produktet, og håper forbrukerne setter pris på denne nyvinningen, sier Jan Erik Eikeland, Salgs-og markedsdirektør i Møllerens.

Boksene kommer i 1 kilos pakninger og i hele 5 ulike varianter. Boksen er laget av fast papp med et praktisk lokk i samme materiale og tar vare på kvaliteten på en ny og god måte. Boksen er resirkulerbar.

 

*kilde (AC Nielsen)

Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!

Lignende post:

Mer fra: Aktuelt

Les også:

Velg artikkeltype:
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo