Husker du denne karen?

Hør Stig Van Eijks comeback, låta Never Say Never.


Trendy kar: Du husker han kanskje fra Grand Prix? Sjekk hans nye look! Skjermdump: NRK/Youtube.com

Siden  den gang har Stig fått til mye på musikkfronten. Albumet Where I Belong som ble gitt ut samme året som han deltok i ESC, solgte til platina og nådde 6. plass på VG-lista Topp 40 her i Norge, i følge Wikipedia. I 2000 ble han av Hit awards kåret til årets mannlige artist.

I 2001 laget han den colombianske fredslåten Constructors Of Peace, som ble etterfulgt av påfølgende turné og tvshows i samme periode. Samme år åpnet han B:underground club i Bergen. Denne klubben var et livekonsept med et husband som spilte reggae, soul og funk, og med opptredener av gjesteartister.

I 2003 skrev han låten som vant Idol i Sør-Afrika. Once in A lifetime ble fremført av Heinz Winckler. Låten solgte til dobbel platinum og ble en stor hit i Afrika. Han startet også, i samme år, reggaebandet The Soul Express Orchestra, hvor han var frontfigur.

annonse:

Stig van Eijk slapp sin etterlengtede andre plate, Presentation, i 2013 med grunnbasis innen sjangrene reggae, hiphop og soul.  Dette er en av singlene fra Presentation; Never say Never.

En annen legende som har “gjenoppstått”, er Freddie Mercury, i form av en selger fra Skottland. Sjekk ut Gary Mullens Queen-etterligning.

 

Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!

Lignende post:

Mer fra: Nyttig kunnskap

Les også:

Velg artikkeltype:
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo