Ti tegn på at du ikke bor alene

Ligger det hår i sluket etter hun har dusjet? Glemmer han å skylle melkekartongen?


Koselig å være to Ill.foto: Ambro

Samboere finnes i alle former og fasonger. Noen er fornøyde med tingenes tilstand, noen ville heller ha gått andre veier. Enkelte er av samme kjønn, mens andre absolutt ikke det. Noen par består av renslige mennesker, mens andre bor i studentkollektiv (umulig å være renslig der). Noen har dyr, barn og svigermor i hus, noen har ikke.

Bor du med en jente:


Jentegreie: Flest jenter setter pris på lys. Ill.foto: OakleyOriginals / Flickr>/i>
Jentegreie: Flest jenter setter pris på lys. Ill.foto: OakleyOriginals / Flickr>/i>

-Hårnåler hvor enn du snur deg, spesielt på badet, i jakke- og bukselommer (hennes), på gulvet, og oppi små pynteskåler og -boller det alltid samler seg rot i.

annonse:

– Kremer, sminkesaker, hårføner og rettetang, smykker og hårspray – alt skal stå fremme på badet, det brukes jo hver dag, og derfor trengs det ikke å ryddes vekk.

– Hauger av rene/halvrene klær som ble liggende etter hun endelig bestemte seg for hva hun skulle ha på, men ikke rakk å rydde opp etter seg. Det som ofte blir liggende lengst, er de plaggene som er “vanskeligst” å legge på plass, som penjakker som må henges inni tøypose på henger.

– Stearinlys, lekre telysholdere eller lysestaker blir nok oftest supplert til heimen av jenta, sammen med det meste av nips og pyntegjenstander ellers. Gir hjemmet et personlig preg, og er koselig dersom det blir gjort riktig.

– Tekst på vegger, skilt, puter eller andre ting. “Home sweet home”, “Be happy – dream big”, “Friends are the family we choose”, “Kjærlighet er der hvor alt blir sagt, men ingenting behøver å sies”. Uvisst hvor godt dette blir satt pris på av gutta, hvis de i det hele tatt ser endringen i stuens interiør uten en bemerkning fra fruen.

<b>Ordtak:</b> er mest trend blant jenter.<i>The Going Green Boutique/Flickr</i>
Ordtak: er mest trend blant jenter.The Going Green Boutique/Flickr

Bor du med en gutt:


– Brukte snusposer der de ikke skal ligge. I sengen, i kjøleskapet, most inn i gulvteppet, i vasken, og i lommer på vaskede klær. Kun for de som snuser, selvsagt.

– Rester etter barbering i vasken. En salig blanding av inntørket barberingsskum og skjeggstumper er et tegn på at mannen har gjort seg glatt og fresh.

– Hauger av brukte klær som egentlig skal vaskes. Det er vel bare undertøy som trenger en vask i ny og ne, er det ikke?

– Alltid en Grandis på lur i fryseren (I tilfelle han må lage middag alene en dag. Og det er ikke fordi han ikke KAN lage mat, men hvorfor ikke gjøre det enkelt når man bare skal fôre seg selv?)

– Gadgets. Say no more. Store, små, nyttige, ubrukelige – uansett er dette mannens beste venn(er). Dette er alt fra meningsløse duppeditter som flyr, snurrer, summer eller durer (uten å ha noen annen åpenbar funksjon), til nyttige minisykler eller nesehårsfjernere med laser og lyd.

<b>Gadgets:</b>Minisykkel. Kjempenyttig for ham, men ikke for hun.<i>Foto: Keith Parker / Flickr</i>
Gadgets:Minisykkel. Kjempenyttig for ham, men ikke for hun.Foto: Keith Parker / Flickr

Dette er jo bare generelle ting, og gjelder selvfølgelig ikke for alle. Det koseligste med å ikke bo alene er vel for de fleste det å dekke på til flere enn én, kunne våkne sammen med noen, slippe å se på TV alene, og å ha noen å snakke med hele tiden. Og har man dette, bryr man seg lite om alle disse småtingene som kanskje kan irritere.

Har du noe å tilføye til listen? Skriv i kommentarfeltet. Liker du å lage morsomme lister selv, og vil ha den publisert på nett, send den til oss og vi publiserer gjerne.


Del saken med noen som trenger det!

Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!
Velg artikkeltype:
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo