Skribent

Folkepressen.no er alltid på jakt etter spennende saker, og håper at du vil bidra med akkurat din tekst.

Om det er en pressemelding, kronikk, debattinnlegg eller feature, vil vi trykke den såfremt den holder seg innenfor rimelighetens grenser. Vi publiserer ikke tekster som bryter med norsk lov eller regler for god presseetikk.

Kronikk & enkeltsak

Send inn din enkeltsak ved å benytte skjemaet nederst på siden. Husk å oppgi korrekt kontaktinformasjon. Vi oppfordrer til å legge ved et portrettfoto om du sender inn en kronikk, kommentar eller debattinnlegg.

Fast skribent

Søker du verdifull erfaring fra journalistyrket eller er en ivrig tekstforfatter som gjerne vil formidle til et stort publikum? Dette får du som som skribent for Folkepressen.no.

annonse:

Dette er en freelancestilling, og du bestemmer selv hvor ofte du vil sende inn noe. Siden Folkepressen.no driftes av frivillige, er ikke stillingen lønnet. Du vil selvfølgelig bli kreditert som forfatter/fotograf for arbeidet du sender inn, og du vil få en attest på arbeidsforholdet når du selv ønsker det. Send en kort e-post med presentasjon av deg selv til redaksjon@folkepressen.no eller benytt dette skjemaet:

fastskribent

Velg Et Format
Test-deg-selv
Finn ut mer om deg selv med disse spenstige testene.
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo