Bruk av informasjonskapsler på nettområdet Folkepressen.no

En informasjonskapsel er en kort tekststreng som sendes til nettleseren din fra et nettsted du besøker. Den hjelper nettstedet med å huske informasjon om besøket ditt, som for eksempel foretrukket språk og andre innstillinger. Dette kan forenkle det neste besøket ditt og gjøre at du får mer nytte av nettstedet. Informasjonskapsler spiller en viktig rolle. Uten dem ville surfing på nettet være en mye mer frustrerende opplevelse.

Norsk Kunnskapsbevis AS eller Folkepressen.no  plasserer ingen informasjonskapsler  hos leseren, men flere tredjeparter vil lagre informasjonskaplser hos brukeren. Informasjonskapslene brukes til å innhente informasjon over besøkstatistikk, brukeradferd og kommunikasjon med facebook. For mer informasjon om hver og enkelt av tredjepartene henviser vi til oversikt under.

Google Analytics, Google Adsense, Google Doubleclick

Google Analytics er en tjeneste levert av Google inc. for å analysere hvor mye trafikk nettstedet har. Analytics lagrer flere førsteparts-informasjonskapsler for å kunne utføre denne analysen. Se Google sin personverninformasjon for Google Analytics for mer utfyllende informasjon. Se denne lenken for mer informasjon om hvilke informasjonskapsler Google benytter.

annonse:

 

Informasjonskapsler fra Twitter

Nettsiden viser twitter-knapper, og for å gjøre det lagrer Twitter tredjeparts-informasjonskapsler. Se twitter sin personvernpolicy for mer informasjon om hvilke opplysninger som blir håndtert og hvordan. Les mer

Informasjonskapsler fra Facebook

Personvern og brukervilkår

Vi henviser til informasjonsiden for mer informasjon om dette.

Sletting av personopplysninger

Vi opplyser at vi ikke lagrer personopplysninger om deg uten ditt samtykke. Hvis du har oppgitt personopplysninger til Folkepressen.no, vil dette kun bli benyttet til det formålet du har bestemt at d skal brukes til. Folkepressen.no forsøker til enhver tid å holde innsamling av personopplysninger til et minimum, og krever sjeldent mer enn e-post ved konkurranser eller giveaways. Kontakt redaksjon@folkepressen.no for mer informasjon om evt. oppbevaring av personopplysninger.

Folkepressen.no arbeider aktivt for å forhindre innsamling eller behandling av personopplysninger om barn yngre enn 15 år. Hvis barn under 15 år likevel har gitt oss personopplysninger, vil vi slette opplysningene så snart vi blir oppmerksomme på forholdet. Foresatte kan kontakte oss på redaksjon@folkepressen.no

Velg artikkeltype:
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo