NEI-gaver til tenåringsgutten

Det er lite populært med tur til Hunderfossen familiepark eller kondomer. Skriv dine forslag i kommentarfeltet.


Kresen: Det er vanskelig å finne de rette gavene til tenåringsgutter. Foto: Logan Smith/Flickr
Kresen: Det er vanskelig å finne de rette gavene til tenåringsgutter. Foto: Logan Smith/Flickr

Om du virkelig har tenkt å kjøpe noe til tenåringsgutten, kan du sjekke ut vår liste som heter Gaver i siste liten. Du kan også lære å pakke inn julegavene uten å bruke teip med vår steg-for-steg-guide. Har du gode forslag til gaver som ikke passer til tenåringsgutten, kan du skrive de i kommentarfeltet på facebook.

Sesongkort til Hunderfossen familiepark

Foto: Cristoph Grothaus/Flicrk
Foto: Cristoph Grothaus/Flicrk

Hunderfossen Familiepark på Lillehammer er en kjent attraksjon på Østlandet hvor troll er et sentralt tema. Denne parken har attraksjoner og aktiviteter for hele familien, utenom tenåringsgutten. Tenåringsgutter er ikke spesielt interessert i hverken troll eller Ivo Caprino. Er du tom for gode julegaveideer, kjøp sesongkort til Hunderfossen. Eventuelt kan du påkoste ham en real guttetur til familieparken for han og alle kompisene. Dette lønner seg spesielt om gutten er av den kortere typen, for er han over 120 cm må han betale voksenbillett (385 kr). Kjøp sesongkortet her,  eller la være.

annonse:

Kondomer

Det finnes ingenting som er verre enn pinlige julegaver. For en tenåringsgutt vil pinlige gaver ofte innebære noe som har med sex å gjøre, eller gaver fra slektninger som fortsatt tror han er 12 år gammel. Kondomer er da perfekte for å sette den rette «schwungen» på pakkeåpningen med hele slekta til stede. God stemning når han for fjerde gang må gjenta til tunghørte mormor at det var kondomer han fikk i julegave av onkel Atle.

Undertøy som ikke er boxershortser

ill.foto: Stockimages/freedigitalphotos.net
ill.foto: Stockimages /freedigitalphotos.net

Greit nok, mange menn bruker truser framfor boxershortser, men som tenåring er det kun én ting som gjelder, og da er det en dårlig idé å gi noe som ligner, men ikke treffer helt. Går man ti år tilbake ønsket guttungene seg såkalte silkeboxere. Dette var en type undertøy laget av, overraskende nok, polyester og akryl. Den glatte teksturen gjorde at undertøyet opptrådde på et svært nysgjerrig vis. Det vil si at boxerene krøp oppover i rumpa hver eneste gang man beveget seg. Kjøp en silkeboxer eller en truse, så får du en misfornøyd tenåringsgutt.

Foto: Tambako the Jaguar/Flickr
Foto: Tambako the Jaguar/Flickr

Ilder
En ilder er et dyr med en energimengde tilsvarende en middels stor atombombe. Bortsett fra å gnage på alt de måtte komme over er de også kjent for å være meget nattaktive dyr, slik du kanskje ikke vil at tenåringsgutten skal være. Spesielt ikke hvis du har vekke-ansvaret om morgenen.

Kurs
De siste årene har en mannsterk mengde av kurstilbydere vokst frem, og i dag finnes det kurs for kunstforståelse, kurs i yoga, kunst i eplesmaking og kurs i lavvobygging. Ja, det finnes riktig så mange kurs, likevel er de færreste attraktive for en tenåringsgutt. Hvis du vil sikre at guttungen blir riktig så pottesur, gi han kurs i eplevinssmaking med påfølgende lyrisk bokbad.

Den store iPhone-boka
Denne boken gir innsikt i de mange funksjonene som finnes i en iPhone, noe tenåringsgutten gjerne vil lese, forstå og fordøye i noen dager før han tar i bruk telefonen. Kjøp denne boken, og si at han får en iPhone når han kan boken på rams.

Stearinlyset som lukter peis, og såpen som lukter øl er også fine tips til en gave som kanskje ikke faller helt inn under ungdommens ønskeliste. 

Drømmejul:Bedre enn å få en iPhone.
Drømmejul: Bedre enn å få en iPhone.

Dagbok
Tiden da alle skrev dagbok er forbi. For lenge siden. Dette betyr ikke at du ikke kan gi en dagbok i gave. Let fram en kul dagbok på nettet og gi den til tenåringsgutten. Kanskje One Direction diary 2015, Topp skoledagbok eller Min Tid, illustrert i rosa og turkis og med biter av livsvisdom, av Bjørg Thorhallsdottir. Perfekt på nattbordet på gutterommet.

Gavekort på massasjestudio

Flau gave, rett og slett. Gir grunnlag for mange vitser fra slekt og venner. Spesielt dersom dette studioet er kjent for levende lys og eteriske oljer, og ikke er et ungt hipt et (finnes det?) Dette er en gave de fleste vil unngå, spesielt tenåringsgutter, og de fleste personer med normale intimgrenser.

Mangler du gaver til jul og synes det begynner å haste litt, sjekk ut listen med raske gavetips.

Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!

Lignende post:

Mer fra: Humor

Les også:

Velg artikkeltype:
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo