Ny Fretex i Oslo!

Velkommen til nyåpning på torsdag!


Ønsker velkommen til ny butikk: Sentralt i Oslo kommer en ny og fresh Fretex! Ill.foto: Solveig Selj

Forrige gang Fretex åpnet butikk i Oslo var det Jenny Skavlan, Pia Tjelta og Vanessa Rudjord som var ambassadører. De valgte ut varer til butikkåpningen, både fra Fretex sitt mottak og fra egne skuffer og skap. Når har de gitt stafettpinnen videre og utfordret tre venninner.

Kjent trio: Malin Pettersen, Gitte Witt, og Fam Irvoll.
Kjent trio: Malin Pettersen, Gitte Witt, og Fam Irvoll.

Gjenbrukstrioen Fam Irvoll, Gitte Witt og Malin Pettersen

Med seg på laget til åpningen har Fretex fått et dyktig og entusiastisk trekløver. Moteskaperen Fam har nå malt noen vegger i butikken. Resultatet kan viser vi fram på torsdag. Fam har gitt en del plagg fra eget klesskap, og det setter Fretex stor pris på! Skuespiller Gitte Witt er også med og inviterer til butikkåpningen. Hun vokste opp i en familie der gjenbruk var det som gjaldt.

annonse:

– Selv om jeg i dag handler en god del nytt, så gir det en helst spesiell følelse når man har gjort et kupp i en bruktbutikk. Eller solgt noe videre – som du selv har hatt glede av! forteller Gitte.

Både Fam, Gitte og Malin bidrar med klær fra egen garderobe til den nye Fretex-butikken, så her blir det mulig å gå på skattejakt!

Å gå inn på Fretex er som å entre et bibliotek hvor historiene står skrevet i tekstiler!

– Jeg synes det er spennende hvordan et stykke tøy kan ha så mange funksjoner kun i kraft av seg selv. Klær kan dekke rent nødvendige praktiske behov, og samtidig kan det være et talerør for sin eier – noen ganger for hele generasjoner. På den måten kan det bli et fysisk avtrykk av sin samtidskultur, konkluderer Malin Pettersen.

Butikkåpning for alle!

Fam, Gitte og Malin inviterer nå til åpning av butikken, og alle er velkomne! De bidrar med tips og råd og deres second hand-favoritter kan bli noen andres bruktkupp! På åpningen blir det forfriskninger og DJ. Garantert god stemning!

Torsdag 20. november kl. 1800

Universitetsgata 20, Oslo

Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!

Lignende post:

Mer fra: Aktuelt

Les også:

Velg artikkeltype:
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo