Norske menn er inspirert av Fifty Shades of Grey

Fifty Shades- trilogien har solgt massivt i det norske bokmarkedet. Vil filmen også bli en suksess?


Har du lest bøkene? På fredag kommer kinofilmen! Ill.foto: Gabriel S. Delgado C.

Nye tall fra den erotiske webshoppen sinful.no viser at det ikke bare er de norske kvinnene som er ville etter å få utleve de hete scenene fra Fifty Shades of Grey-trilogien. Det ser ut som norske menn er ute etter å ta plassen til Mr. Grey.

-Generelt har vi en fordeling som viser at menn og kvinner i like stor stil bruker sexleketøyet som kjøpes i butikken vår. Men de nyeste tallene avslører at menn for alvor har blitt smittet av den fengslende “Fifty Shades of Grey-feberen”, sier Mathilde Mackowski som er ekspert i sexleketøy og medeier av Sinful.no, som selger sexleker på nett.

Salget av sexleketøy fra den offisielle Fifty Shades of Grey-kolleksjonen viser nemlig at mennene står for 62 prosent av alle disse bestillingene.

annonse:

-Enten har fantasiene hos de norske kvinnene om å bli ”tatt” av deres mann blitt utlevd, eller så har det vist seg at det finnes en større fangruppe av Fifty Shades of Grey blant Norges menn enn tidligere antatt, sier Mathilde Mackowski.

Og fredag braker det endelig løs på norske kinolerreter, når filmatiseringen av første bind i den erotiske bestseller-trilogien Fifty Shades of Grey har premiere i Norge.

 

Bonusinfo:

  • Kunder som kjøper sexleketøy fra den offisielle Fifty Shades of Grey- sexleketøysserien, kjøper i gjennomsnitt for 40 prosent mer per ordre enn folk som ikke kjøper 0Fifty Shades of Grey-produkter.
  • Det er ofte førstegangskjøpere som slår seg løs med den offisielle sexleketøysserien.
  • Kvinnene som kjøper Fifty Shades of Grey-sexleketøy, velger som oftest de blide produktene, som en mini g-punktsvibrator, bekkenbunnskuler og klitorisvibrator. Mennene kjøper mer kinky produkter som pisk, paddles, håndjern og bondage-sett.

Tallene er basert på 20 000 ordrer fra de siste tre månedene.

 

Kort info om Fifty Shades of Grey:

Bokserien Fifty Shades of Grey har fått kvinnelige lesere I hele verden til å fantasere og drømme seg vekk til de sterke armene på den dominerende og svært forførende mannlige hovedrollen, Christian Grey. Den karismatiske og mørke sexlysten hans, blandet med de kjærlige og betenksomme berøringene og ordene har fått mange kvinner til å uttale seg om at Mr. Grey ikke er langt fra å være den perfekte mannen.

Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!

Mer fra: Aktuelt

Les også:

Velg artikkeltype:
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo