Kjøp og selg bil med ny app

Nå blir det enklere både å kjøpe og selge bruktbiler.


Kollasje - KVD og Folkepressen.no
Kollasje - KVD og Folkepressen.no

Bilbransjen flytter ut på nettet og allerede benytter flere seg av mobilen for å kjøpe og selge varer på tvers av flere bransjer. Tidligere undersøkelser viser at bilindustrien har en voksende tiltro til bilhandel på nett, og når KVD nå lanserer en ny mobilapp, blir det enda enklere å både selge og kjøpe bruktbil. (Ill.foto:  KVD og Folkepressen.no)

KVD er Nordens største uavhengige nettbaserte markedsplass for bruktbiler. Hver uke holder KVD.se og kvdnorge.no over 500 bilauksjoner. Hvert fjerde bud på disse auksjonene kommer fra en mobil enhet.

– Mobilen har blitt et naturlig shoppingverktøy for mange og det er morsomt at vi med appen kan forenkle handlingen ytterligere for de som vil kjøpe eller selge bil, sier Benny Karlsson, Marketing manager i KVD.

annonse:

Tall fra KVD Norge viser at 35 % som besøker nettsiden gjør det via en mobil, og at 34 % av budene som blir gitt under hver auksjon kommer fra mobile enheter. I Sverige ble appen lansert tidligere i år, og er allerede blitt svært populær. 15 000 svensker har lastet ned appen og den brukes flittig til kjøp og salg av bil hos KVD i Sverige.

– Bilbransjen forandres og påvirkes av ny teknologi og endrede konsumvaner. Vi benytter oss av de mulighetene dette gir for å skape løsninger som forenkler prosessen for våre kunder, avslutter Benny.

Med KVD-appen kan du blant annet:

  • Følge samtlige auksjoner på kvdnorge.no
  • Søke etter auksjonsobjekt
  • By på og kjøpe biler og andre auksjonsobjekter
  • Selge bilen din
  • Ta del i øvrige tjenester og tilbud på kvdnorge.no
Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!

Lignende post:

Mer fra: FORBRUKER

Les også:

Velg artikkeltype:
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo