Julemarked på Norsk Folkemuseum

Julemarkedet på Folkemuseet blir arrangert på lørdagene og søndagene de neste to helgene.


Inviterer til julemarked: Norsk Folkemuseum åpner dørene på sitt tradisjonelle julemarked 6. og 7. desember. Foto: Morten Brun
Inviterer til julemarked: Norsk Folkemuseum åpner dørene på sitt tradisjonelle julemarked 6. og 7. desember. Foto: Morten Brun

Til helgen er det endelig klart for det tradisjonelle Julemarkedet på Norsk Folkemuseum. De to neste helgene ventes rundt 25.000 besøkende til Bygdøy, og Folkemuseet er bedre forberedt enn noen gang.

 –  Hvert år blir vi bedre og bedre på å servere folk tradisjonell julefeiring. Mye av det vi tilbyr folk er det samme hvert år. Det tradisjonelle. Og det er vi veldig gode på. Vi føler oss derfor helt sikre på at årets julemarked blir det beste noensinne, sier informasjonsansvarlig for julemarkedet, Jon Ilseng på Norsk Folkemuseum. Skal du ha julestemning i Oslo-området så finnes det ingen bedre steder å få det enn her. Norsk Folkemuseum er julemuseet. Så enkelt er det. Hvis folk i tillegg kjøper billetter på Billettservice, så blir dette helt fantastisk, forsetter Ilseng.

Sølvguttene, St.Hallvards-guttene, juleutstilling og over 100 markedsboder er noe av det folk kommer år etter år for å oppleve. Den unike julestemningen med pyntede hus er en annen grunn til at Osloboere går mann av huse for å besøke Folkemuseet en av de to første helgene i desember.

annonse:

Kjøp billett på Billettservice
Mens man tidligere har hatt køer ved billettlukene håper man nå at det er et tilbakelagt kapittel i Julemarkedets over 25 år lange historie. Det samme med køer på veiene inn til Bygdøy.

–  Nå kan folk kjøpe billett på Billettservice, enten på forhånd eller via mobilen på vei inn på Bygdøy. Hvis folk kjøper billetten på denne måten blir det minimalt med kø. I tillegg har vi fått politiet til å ta seg av trafikken den første lørdagen under markedet, da det er OBOS / DNB-dag og mest folk, avslutter Ilseng.

Markedsdager er i år satt til: 6. – 7. og 13. – 14. desember, klokken 11.00 – 16.00.

Lørdag 6. desember er det gratis adgang for OBOS-medlemmer og DNB sine kunder og ansatte med familie (totalt 5 stk.). Ta med DNB/OBOS-kort som vises ved inngang.

Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!

Lignende post:

Mer fra: FORBRUKER

Les også:

Velg artikkeltype:
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo