Snart kan du lade bilen på Kiwi

Kiwi og Nissan samarbeider om ladestasjoner for elbiler utenfor Kiwi-butikker over hele landet.


Ill.foto: Kiwi.no

I april lanserte Nissan og KIWI «Grønn parkering» – landets hittil største utbygging av hurtigladere for elbiler. I august kommer de første laderne.

Prosjektet “Grønn parkering” innebærer at mellom 50-75 universale hurtigladere bygges ut ved KIWI-butikker landet rundt i løpet av 2014. Målet var å få på plass de første hurtigladerne før sommeren, men arbeidet med å finne egnede lokasjoner, byggemeldinger og forsinkelser fra utenlandske leverandører, har utsatt utrullingen. Det har vært en utfordring å få på plass en løsning som støtter alle typer elbiler.

I august satser vi imidlertid på å installere de første hurtigladerne, og informasjon om hvilke butikker som får ladestasjoner vil bli publisert fortløpende. I midten av august skal KIWI Mølla i Oslo og KIWI Ullerudsletta i Drøbak være på plass.

annonse:

Det er ennå ikke endelig avklart hvor alle ladestasjonene skal stå. Det er mange faktorer som spiller inn, men vi lover at vi skal ha stor geografisk spredning og dekke alle landsdeler fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy gleder seg til snart å kunne tilby kundene «Grønn parkering».
– Vi ønsker å gjøre det enklere for kundene våre å velge miljøvennlig. Når bilen kan lades opp i løpet av en kjapp handletur, blir det lettere å ta grønne valg, sier KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.

Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!

Lignende post:

Mer fra: Aktuelt

Les også:

Velg artikkeltype:
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo