Bucket list for vanlige folk

Hva har du lyst til å gjøre i løpet av livet?


Hva er en bucket list?
Mange mennesker ønsker å ha gjort spesielle ting før de dør, og lager en såkalt bucket list. Det er en liste over alle de tingene man har lyst til å gjøre, med muligheten til å krysse av underveis som de er utført. Her har vi listet opp ti ting som folk flest ønsker å få til i løpet av livet ( i tilfeldig rekkefølge). 

  • Gifte seg  – eller i hvertfall finne en partner av noe slag. De fleste mennesker liker å leve i grupper- også kalt familie.familie
  • Få barn – “Det største som har hendt meg”, sier de alle.
  • Kjøpe sin egen bolig – ikke så enkelt i disse dager, men noe de fleste vanlige mennesker fantaserer om. Helst skal man pusse den opp selv også. Ikke så mye da- badet og kjøkkenet må være nytt fra før.
  • Reise på drømmeferien – Maldivene, Hawaii, Island, Hellas – alle har sitt ønskereisemål.
  •  Kunne invitere folk hjem – Å invitere familie og venner på hjemmelaget mat/kaffe, helst i selveid bolig skårer mange voksenpoeng.
  • Ha drømmejobben og tjene godt – Hvem vil ikke det?
  • Slappe av mer og stresse mindre – Det er en grunn til at mindfulness er sånn i vinden, vi må nyte livet – ikke rushe gjennom det! Folk på dødsleiet ønsker ofte at de var mer tilstede i livet.
  • Å gjøre noe litt ekstremt – For eksempel å kjøre gocart, hoppe fra timetern, isbade, ta en helikoptertur, eller bade med delfiner. (noen vil gjøre veldig ekstreme ting også som å hoppe i strikk, men husk at dette er en liste for vanlige u-ekstreme folk).
  • Å lære seg noe veldig godt, eller være superflink i noe – Kan være alt fra språk, hekling, kunstmaling, pottemaking, til potetplukking, banning, konkurransespising.skrivebok
  • Å skape en legacy – Mange ønsker å bli husket etter sin død, og det blir man jo ofte. Men noen vil bli husket av flere enn familie og venner. Dette kan man få til ved for eksempel å skrive en bok, male et bilde, publisere en forskningsartikkel, eller få en vei eller park oppkalt etter seg.

Synes du et punkt er teit, eller mangler vi noe – skriv det gjerne inn i kommentarfeltet eller diskuter det med vennene dine.

annonse:
Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!

Lignende post:

Mer fra: FORBRUKER

Les også:

Velg artikkeltype:
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo