LISTE: Fem vinterbøker

Nå som det har blitt "innevær", er det godt å ha noen gode bøker du kan kose deg foran peisen med. Her er en liste med fem spennende bøker! God lesning!


Her er en liste over fem gode bøker du kan kose deg med inne i vinter!

1. Lavendelhagen av Lucinda Riley– To historier, en fra nåtiden og en fra fortiden, flettes sammen til én spennende og søt fortelling. Temaer som krig, kjærlighet og spionasje er sentrale, og karakterene og dialogen er uten klisjéer. Perfekt hvis du vil ha noe du virkelig koser deg med!

2. Tørk aldri tårer uten hansker av Jonas Gardell – Om det å være homofil i Stockholm på 80-tallet. Unge gutter som nettopp har startet livet, visner hen og dør av aids. Forbudt kjærlighet og et fordømmende samfunn. Det finnes tre bøker i serien; Kjærligheten, Sykdommen, og Døden (sistnevnte kommer i februar 2014). Disse bøkene er perfekte dersom det å gråte ikke hindrer deg i å lese utrolig gode bøker.

annonse:

3. Huset ved havet av Hans Olav Lahlum – Lahlums første ungdomsbok. To unge mennesker drar til et hus der forrige eier nettopp har dødd – av mystiske årsaker. Blanding av spennings- og kjærlighetsroman, og inneholder troverdige karakterer. Perfekt for deg som er mellom 14 og 114 år.

4. Disse Øyeblikk av Herbjørg Wassmo – En god blanding av selvbiografi og roman. Wassmo forteller om sin oppvekst, ungdomstid og livet som voksen kvinne i et mannsdominert samfunn. Ærlig fortalt om privatlivet, og personlige tanker rundt hennes første utgivelser. Passer for alle som er glad i å lese.

5. Det henger en engel alene i skogen av Samuel Bjørk – En jente blir funnet død, hengende fra et tre med skolesekk på ryggen. Etterforskerne arbeider døgnet rundt. En ny jente blir funnet, og Oslo blir kaos. Er det en seriemorder de har med å gjøre? Kriminalroman skrevet under pseudonym. Passer for alle over 15 år.

 

Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!

Lignende post:

Mer fra: ANBEFALT

Les også:

Velg artikkeltype:
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo