ANBEFALING: Ny ungdomsbok fra Lahlum!

En krimbok med dragsugeffekt! Nicolai og Bea er på kjærlighetstur i nord-Norge, og opplever mystiske hendelser i området.


Foto: Cappelen Damm

Promotert innlegg:

Foto: Cappelen Damm
Foto: Cappelen Damm

Faren til Nicolai har akkurat kjøpt et gammelt hus for en latterlig lav sum. Eieren av huset døde på mystisk vis for noen uker siden, og hennes eneste gjenlevende slektning vil få unna hussalget raskest mulig. Det er snart sommerferie, og Nicolai får en utmerket idé; han vil ta med seg kjæresten Bea til det nye huset, så de kan få vært litt alene sammen.

Nicolai og Bea har vært sammen i to måneder, og har ikke gjort noe mer alvorlig enn å kysse. Begge håper at noe mer vil skje på ferieturen til huset i nord- Norge, men nevner ikke dette for hverandre. Det de ennå ikke vet er at den lille landsbyen de skal feriere i har en dyster og mørk fortid, som blusser opp igjen omtrent samtidig som ungdommene arriverer huset. All idyll og romantiske øyeblikk blir  ødelagt av skremmende og uforklarlige hendelser, og Nicolai og Bea må fokusere på å finne ut hva som egentlig skjedde med huseieren som døde, hva tragedien landsbyen opplevde for så mange år siden dreier seg om, og hvem det er som nå lusker rundt huset de bor i.

annonse:

Lahlum har skrevet sin første krimroman for ungdom, og den skuffer ikke. Både morsom og nervepirrende, drar den deg med fra storbyen Oslo til folketomme Vindfjorden, der det er kilometer mellom hvert hus. Dialogene er troverdige og karakterene tar veloverveide og kloke resonnementer. En spennende og kul bok som passer for alle krimelskere fra 15 år. Kjøp boken hos tanum.no her.

 

Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!

Lignende post:

Mer fra: ANBEFALT

Les også:

Velg artikkeltype:
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo