Anbefaling mat: Tryllekuler

Superrask oppskrift på godbiter som passer for enhver anledning!


Tryllekuler er kjempegode kakaoboller som Folkepressen.nos redaktører av og til mesker seg med på kontoret (av og til = ganske ofte). Nå vil vi dele denne oppskriften med DEG!

Hvis du ikke har følgende hjemme, løp og kjøp:

  • 1 dl sukker
  •  2 ss kakao
  •  2 ts vaniljesukker
  •  2 dl havregryn
  •  1, 5 dl kokosmasse
  •  2 ss smør eller margarin
  •  1 egg

Sånn, da var alle ingrediensene i boks. Hva gjør vi så?

annonse:

FØRST:
Bland sukker, kakao, vaniljesukker, havregryn og kokosmasse i en bolle. Tilsett smøret og bruk fingrene til å smuldre det til små korn.tryllekuler2

Visp egget sammen i en kopp eller noe lignende og sleng det oppi med resten. Rør til alt er godt blandet. Dette skal godgjøre seg i kjøleskapet i omtrent en halvtime.

SISTE DEL:
Legg kokosmasse på en tallerken. Bruk hendene og lag små boller av tryllekuledeigen (ja, det er meget klissete). Trill bollene i kokosen og legg dem på en ny tallerken. Tadaa! Ferdige!

TIPS: Oppbevar tryllekulene i kjøleskapet når de ikke spises! Det kan forresten være lurt å lage dobbel porsjon, fordi de er knallgode!

tryllekuler3

Har du en god oppskrift på enkel kveldssnacks, eller bare noe annet godt som du vil dele med folket – send det gjerne inn til oss her.

Sjekk også ut tipsene fra Unimeal om hvordan du lager en sunn og spennende chicken curry wrap

Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!

Lignende post:

Mer fra: ANBEFALT

Les også:

Velg artikkeltype:
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo