6 tøffe ting du trenger for å overleve vinteren 2016

Enten du er ute eller inne denne forbanna kalde vinteren - her er seks tøffe ting som gjør det hele bedre!


Norskproduserte vintersko fra Heroz Shoes

Den norske skoprodusenten Heroz Shoes, som også skal lage longboardsko med bildekksåle har lansert en splitter ny vintersko spesialdesignet for norske vinterforhold. Vinterskoen er foret og har en spesiell innersåle som trekker bort fuktighet. Innersålen er antibakteriell, slik at du unngår vondt lukt fra svette føtter.
Denne råtøffe vinterskoen har en yttersåle med pigger på de stedene du legger mest vekt, som sørger for ekstra godt grep på innerføre. Gjennom bruk av spesielle materialer lover Heroz at sålen vil holde seg myk og fleksibel selv ved svært lave temperaturer.
Denne skoen kommer i svært begrenset opplag, og selges kun til personer bosatt i Norge. For å sikre deg et av de 500 parene må du innom herozshoes.com for å bestille.

ill.foto: Heroz Shoes
ill.foto: Heroz Shoes

LES: Artikkel om om vinterskoen Heroz Norway.

LES: Longboardsko med bildekksåle.

annonse:

BB-8 Sphero

Etter som at Star Wars: The force awakens hadde premiere forrige måned, har dette lille leketøyet fra Sphero blitt svært populært. Med kalde vinterdager fremover, så kan det være godt å bare fjase inne med Netflix & chill mens man leker med en liten fjernstyrt ball. BB-8 Sphero styres via din smartenhet, og kan også settes i selvgående modus. Artig sak for både store, små og kjæledyr. Koster ikke skjorta, men kanskje ett erme.

Om dette blir for dyrt, så kan du heller gå for for en BB-8-pappmaske fra Coolstuff.no for 39,-.


Skiklær fra Amundsen sport

Dette norske merket har vært på markedet en god stund, og stadig flere har fattet interesse for de eksklusive friluftsklærne til Amundsen Sports. Med fokus på at klærne skal være tilpasningsdyktige, allsidige, kvalitetssterke og stilige har Amundsen Sports laget klær inspirert fra de norske polarekspedisjonene. Med et spennende moderne snitt ser man allikevel tradisjonelle detaljer inspirert av tidlig 1900-tall. Klærne har solid kvalitet, og produsenten forteller at flere av plaggene har faktisk tatt testturen til Antarktis. Selges i utvalgte sportsbutikker og på amundsensports.com

Ill.foto: Amundsen Sports
Ill.foto: Amundsen Sports

Sony Playstation VR

Denne er dessverre ikke på markedet ennå! Bummer!
Sony var tidlig ute, og allerede i 2014 annonserte de at vi ville ta opp konkurransen med Oculus Rift, som også skal komme med forbrukermodell i løpet av 2016.
Sony playstation har vært svært hemmelighetsfulle rundt lanseringsdato, men det er uttalt at de skal komme i løpet av første halvår av 2016.

Ill.Foto: Sony Playstation VR
Ill.Foto: Sony Playstation VR

I mellomtiden kan forbrukere uten inngående pc-kunnskaper nøye seg med DIY-brillen Google Cardboard og de mange underholdende appene som kan lastes ned fra Play store.


 

LG 8K

Vi slenger oss på hypebølgen og gleder oss til 8K-TVer fra LG.
Den sørkoreanske teknologioprodusenten har lovet oss Ultra HD-Tver på markedet i løpet av året. Med en oppløsning på 7680 x 4320 piksler, er bildet 16 ganger større enn tradisjonell HD. Dette er en helt ekstrem oppløsning, og med 120Hz frekvens vil det være raske flimmerfrie bilder.

i.ll foto: LG
i.ll foto: LG

Johaug votter

Høsten 2015 lanserte den populære skijenta Therese Johaug egen kleskolleksjon med både jakker og gensere. Vi velger å trekke fram en julegavefavoritt som har vært i salg i lengre tid. De hvite Johaug-vottene selges i flott gaveeske, og er gulltips til alle som ser etter morsdagsgave til 15. februar.

ill.foto: Myrvol Votter G-sport
ill.foto: Myrvoll Votter G-sport

Del saken med noen som trenger det!

Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!
Velg artikkeltype:
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo