TV: Sherlock står opp fra de døde

03.01.2013. NRK viser den tredje sesongen av Sherlock i dag, kun to dager etter BBCs sending. Se sesongåpningen på NRK1 klokken 22:10 i kveld.


Sherlock - FOTO: NRK/BBC
Sherlock - FOTO: NRK/BBC
Sherlock - FOTO: NRK/BBC
Sherlock – FOTO: NRK/BBC

03.01.2013 OSLO. Bare to dager etter at BBC har startet sendingen av den nye sesongen med den kjempepopulære TV- serien Sherlock, får også norske TV-seere gleden av å være med på gjenforeningen mellom Sherlock og Watson.

Detektimen på NRK

I kveld viser NRK1 den nye sesongen av BBCs Sherlock. Sesongåpningen vil være i Detektimen, klokka 22:10. Om du befinner deg i Norge, og mangler tilgang til TV, kan du se den her, på TV.NRK.NO.

Sherlock sesong tre

annonse:

De er to år siden Dr. Watson mistet sin gode venn og kollega Sherlock i en nervepirrende sesongavslutning. Nå vender Sherlock tilbake fra de døde, og vi får igjen bli med inn i en moderne adapsjon av  Sir Conan Doyles Sherlock Holmes. Fans over hele verden har ventet i spenning siden forrige sesongavslutning, og filmsnutter som BBC har lagt ut i løpet av høsten 2013 har fått det til å koke på sosiale medier.

På julaften la BBC ut en sniktitt på Sherlocks tilbakekomst på nettstedet YouTube. Dette filmklippet har fansenrklart å se over fem millioner ganger i løpet av syv dager.

Se “Sherlock Mini Episode – Many Happy Returns – Series 3 Prequel” på YouTube:

BBC-serien “Sherlock” er en moderne utgave av historien om den berømte detektiven og hans legevenn som løser krimgåter i London. Sherlock Holmes og hans assistent dr. John Watson er blant tidenes mest kjente kriminalkarakterer. De ble skapt av forfatteren Sir Arthur Conan Doyle, og figurerte i 60 historier mellom 1887 og 1927. TV-serien ble først sendt i juli i 2010, og er utviklet av Stephen Moffat og Mark Gatiss.

Sherlock - FOTO: NRK/BBC
Sherlock – FOTO: NRK/BBC
Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!

Lignende post:

Mer fra: Aktuelt

Les også:

Velg artikkeltype:
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo