2. juni 2020. Siden oppdateres. 2. juni 2020 Siden oppdateres. 2. juni 2020 Siden oppdateres.

Krimfestivalen 2015 – Hold av datoene!

Årets krimfestival går av stabelen i begynnelsen av mars!


Spennende dager for alle krimelskere! Ill.foto: Cappelen Damm

Klar for tre dager fulle av spenning? Krimfestivalen 2015 har programmet klart, og både norske og utenlandske krimforfattere tar turen innom! Bli med du også!

Årets festival kan by på så og si alle de norske krimforfatterne og for første gang er også Jo Nesbø med på programmet. I tillegg får festivalen besøk av mange prominente gjester fra utlandet, anført av Lisa Gardner, Peter James, Lars Kepler, Jens Lapidus og Carl-Johan Valgren.

Årets festivalforfatter er Gunnar Staalesen, men han er absolutt ikke alene – totalt er 57 populære krimforfattere klare for Krimfestivalen i Oslo 5. – 7. mars.

annonse:

Eirik Jensen som er anklaget for grov korrupsjon, har skrevet bok som slippes i festivaluka. På festivalen kan du oppleve hans første møte med publikum. I tillegg lanserer Jo Nesbø sin nye roman Blod på snø i festivaluka.

Er du glad i bøker og vil lese noe gøy for barna dine? Sjekk ut denne listen med gode barnebøker!

Fra USA kommer Lisa Gardner, som er en av USAs fremste krimforfattere, og William Landay – mannen bak storsuksessen Til Jacobs forsvar Også England er godt representert med den store bestselgerforfatteren Peter James og årets store gjennombrudds-forfatter Emma Healey.

Torsdag kveld er det premiere på Gunnar Staalesens stykke Døden går til scenen med Anders Hatlo, Monica Hjelle og Johannes Joner i rollene.

Les mer:

Hjemmeside: www.krimfestivalen.no

Festivalprogrammet:  http://www.krimfestivalen.no/program/

Festivalsjefens blogg: http://www.forlagsliv.no/knutepunktet/2015/02/04/programmet-for-krimfestivalen/

Det er gratis adgang til alle arrangementene.

Arrangører
Cappelen Damm og Krimklubben er hovedarrangører av Krimfestivalen, og den blir arrangert i samarbeid med Rivertonklubben, Oslo Nye Teater, Tanum, Ark, Narvesen, Norli, Eldorado og tolv andre forlag: Aschehoug, Gyldendal, Schibsted, Kagge, Vigmostad & Bjørke, Juritzen, Publicom, Samlaget, Bazar, Vega, Bokvennen og Pelican. Dagbladet er festivalens mediepartner.


Del saken med noen som trenger det!

Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!