USA: Politisjef går av etter sex-skandale

Hadde sex med sjefen for lokal veldedighetsorganisasjon i bod


Bildet har ingen relevans til saken (illustrasjonsfoto: DigiDreamGrafix)
Bildet har ingen relevans til saken (illustrasjonsfoto: DigiDreamGrafix)

 

Bildet har ingen relevans til saken (illustrasjonsfoto: DigiDreamGrafix)
Bildet har ingen relevans til saken (illustrasjonsfoto: DigiDreamGrafix)

Politisjefen i Cleveland – Wes Snyder – sa opp jobben 6. Desember etter at at det dukket opp beviser for at han hadde en utenomekteskapelig affære med sjefen for en lokal veldedighetsorganisasjon inne i en minilager-bod. Dette melder Inside Self-Storage på sine nettsider.

Ansatte ved minilageret varslet myndighetene da de oppdaget at lagerenheten ble ”bebodd” av den kvinnelige sjefen for selskapet som leide minilageret, og hennes elsker,  noe som er et brudd med leiekontrakten. Overvåkningsvideoene som ble innlevert under etterforskningen avslørte at politisjefen og den kvinnelige eieren hadde besøkt minilageret ved flere anledninger i november.

annonse:

Politisjef Snyder er gift og har vært i tjenestemann i Clevelands politistyrke i over tretti år. Den kvinnelige parten er på sin side singel. Begge måtte unnskylde affæren foran byrådet i Ceveland i desember.

På spørsmål om norske lagerhotell blir brukt til slike lyskye eskapader svarer sjefen for City Self-Storage, Isak Larsson – smilende:

 – Det er faktisk ikke første gangen vi hører om slike ting, og selv om de bekreftede sakene har vært fra utlandet har vi hatt noen mistanker her også, forteller Larsson.

– Det er jo rent og pent og forholdsvis behagelige temperaturer i enhetene, så noen har kanskje sett sitt snitt til å spare på hotellutgiftene? Det er i alle fall noen som bruker litt lang tid på å se igjennom sakene sine,  ler Larsson før han understreker – men vi bruker altså ikke overvåkningsutstyret vårt til å spionere på kunder.

Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!

Lignende post:

Mer fra: Aktuelt

Les også:

Velg artikkeltype:
Kunnskapsquiz
Spørsmål på rekke og rad. Velg det riktige svaret og vinn heder og ære resten av livet.
Tekst og foto
Last opp artikkel, kronikk eller pressemelding. Kan inneholde bilder.
Liste
Lag en liste over hva som helst!
Meme
Last opp egne bilder for å lage klamme memes.
Video
Klipp fra Youtube eller Vimeo