2. juni 2020. Siden oppdateres. 2. juni 2020 Siden oppdateres. 2. juni 2020 Siden oppdateres.

Gratis dokument lager søknader for deg som vil jobbe i butikk

ANBEFALING: Last ned et Word-dokument som lager unike jobbsøknader for deg


Selskapet Norsk Kunnskapsbevis AS har besluttet å trappe ned driften grunnet manglende kundebetalinger, og tilbyr nå Søknadsgeneratoren gratis.

Norsk Kunnskapsbevis AS startet opp høsten 2012, med mål om å hjelpe jobbsøkere med utarbeidelse av søknadsdokumenter, siden da har selskapet opplevd stor vekst og medieomtale fra blant annet VG og TV2 God Morgen Norge. Nå omstiller selskapet seg til å drifte nettmagasinet Folkepressen.no.

Nettmagasinet Folkepressen.no har i dag opptil 5.000 besøk hver dag, og vokser sterkt på facebook, der de ofte avholder konkurranser og deler spennende artikler om alt fra baking av horn med ost og skinke til lister over de skumleste grøsserfilmene på youtube.

annonse:

Søknadsgeneratoren fungerer i de nyeste versjonene av Microsoft Office Word, og har ferdiglagde setninger du velger fra rullegardinmenyer. Ved å tilby en rekke forskjellige setninger og kombinasjoner har Nokun.no/Folkepressen.no gjort det mulig for å alle å lage en spennende jobbsøknad med variert  og feilfritt språk.

Last ned søknadsgeneratoren her. 

NB: Se brukerveiledningen (i linken) om du er i tvil om dokumentet passer for deg.


Følg oss på facebook.com/folkepressen


Del saken med noen som trenger det!

Redaksjonen

Skriver alt og vet alt. Send oss en melding da vel!