NYTT SHOW: I kveld braker det løs med ny sesong med brødrene Ylvisåker. Foto - Shervin Lainez
NYTT SHOW: I kveld braker det løs med ny sesong med brødrene Ylvisåker. Foto - Shervin Lainez

Ylvis slipper ny låt i kveld


I kveld er det premiere på I kveld med YLVIS LIVE på TVNorge. I tillegg til det nye showet har brødreparet signert platekontrakt med Universal Music Norden. -Det kom som et sjokk på oss, forteller Bård og Vegard Ylvisåker.

-Vi trodde Universal drev med film. En platekontrakt vil alltid være på siden av det vi driver med, men vi er glad for nå å være på Universal, forteller brødrene i en pressemelding. Det ser også ut til at det suksessfulle samarbeidet med produsentene i Stargate fortsetter. Tidligere har Stargate laget verdenskjente The Fox for Ylvis og vært låtprodusenter for en rekke superstjerner som Rihanna, Beyonce og Whiz-Kahlifa.

Store planer
Universal har store planer for Ylvis, og Petter Singsaas, Managing Director i Universal Music Norway gleder seg til å jobbe og le med Ylvis i tiden framover. -I en bransje preget av litt for mye alvor, i alle fall til tider, er det befriende å få jobbe med den perfekte blandingen av musikk og humor, forteller Singsaas.

Allerede i kveld braker det løs med lanseringen av den første av åtte nye singler med tilhørende musikkvideoer. Stargate-produserte «Truckers Hitch» er første låt i rekken og slippes på alle digitale plattformer idet åpningsshowet går av på Folketeateret i kveld klokken 21:30

DELTA I DISKUSJONEN

Annonse: