Ill.Foto: Komplett group
Ill.Foto: Komplett group

Snart kan DU kjøre Segway!


Segway blir tillatt i Norge fra 1. juli, og allerede nå kan du bestille Segway via Norges største nettbutikk Komplett.no. Prisen varier fra 54 990 til 59 990 kroner.

– Nordmenn har ventet lenge på endelig å kunne cruise rundt på sin egen Segway, og vi deler entusiasmen med det norske folk, sier Anton Hagberg, kommersiell direktør i Komplett.no.

Fra og med nå kan du forhåndsbestille Segway på Komplett.no, men de vil først bli levert etter 1. juli. Det er de to modellene Segway I2 og Segway X2 som er mulig å bestille. Prisen på disse er henholdsvis 54 990 og 59 990.

– Det er ikke bare privatpersoner som vil ha glede av Segway. Bedrifter vil ta i bruk Segway i større lokaler, som for eksempel lager. Reiselivsbransjen vil tilby guidet tur på Segway, og trolig vil yrkesgrupper som vektere som beveger seg over store flater kjøre Segway, sier Hagberg.

Anbefaler hjelm
Sikkerhet blir viktig med Segway. Maksimal fartsgrense er 20 km/t, og Segway-modellene er utstyrt med lys foran og bak.

– I første omgang er det ikke påbudt med hjelm, men Komplett.no anbefaler likevel å beskytte hodet ved Segway-kjøring. Å bruke sykkelhjelmen sin fungerer fint, sier Hagberg.

DELTA I DISKUSJONEN

Annonse: