På turné: Coca-Cola sin kjente juletrailer og julenisse på Norges-turné. Foto: Coca-Cola Enterprises Norge
På turné: Coca-Cola sin kjente juletrailer og julenisse på Norges-turné. Foto: Coca-Cola Enterprises Norge

Husker du reklamen? Juletraileren er på turné i hele desember


(Lørenskog, 2. desember) Det har blitt en førjulstradisjon for mange nordmenn med besøk av den berømte «Holidays are coming»-traileren til Coca-Cola. Se den tradisjonsrike reklamefilmen i bunnen av artikkelen.

I år reiser Coca-cola traileren på turné her i landet. Den starter i dag på Namsos, og besøker en rekke byer og tettsteder før den gjør siste stopp på Hafjell bittelille julaften.

– Juletraileren er kjent og kjær, og markerer for mange inngangen til førjulstiden. Allerede i tidlig i november mottar vi mange spørsmål fra publikum om traileren vil besøke nettopp deres by eller tettsted. Det er mange som håper å se traileren fra reklamen i virkeligheten, og vi synes selvfølgelig det er hyggelig at den er så populær, sier Cathrine Stang Lund, kommunikasjonssjef i Coca-Cola Enterprises Norge.

Nissen er med
Det er ikke bare juletraileren som skal skape førjulsfest rundt om i Norge.
– Vår egen Coca-Cola julenisse er med, og alle vil få mulighet til å ta bilde sammen med ham. Noen steder vil man også kunne få familienavnet sitt på etiketten på 1,5 liters flasker. Det er noe vi er sikre på mange vil synes er morsomt – å ha familienavnet på flasken som settes på bordet når man koser seg med felles måltider i julesesongen, avslutter Cathrine Stang Lund.

Coca-Colas reklame «Christmas caravan: Holidays are coming» fra 1995 er blant selskapets mest populære gjennom tidene, både i Norge og internasjonalt. I reklamen kjører et følge med opplyste Coca-Cola-lastebiler fra by til by og deler ut den populære brusen, og bilfølget blir ønsket velkommen av glade mennesker langs veien.

DELTA I DISKUSJONEN

Annonse: