Oslo Bokfestival 2013 - Foto Oslo Bokfestival
Oslo Bokfestival 2013 - Foto Oslo Bokfestival

Høstens store bokhelg!


Oslo Bokfestival feirer i år fem-års jubileum, og går som vanlig av stabelen i Spikersuppa i Oslo sentrum. Festivalen har etablert seg som et kjent og kjært innslag i bokhøsten, og festivalledelsen kan love nok et variert og spennende festivalprogram. (ill.foto – Oslo Bokfestival 2013)

Oslo Bokfestival arrangeres 12. – 13. september, på flere scener i sentrum, i tillegg til en hovedscene i spikersuppa, og alle arrangementene er gratis! Det vil i år bli satt opp en ekstra scene i spikersuppa, grunnet stor publikumsinteresse, og det vil som vanlig bli mulig å gjøre et bok-kupp i salgsteltene langs Karl Johan. – Oslobeboere og tilreisende har strømmet til Oslo Bokfestival tildligere år for å boltre seg i møter med forfattere for enhver smak, sier styreleder for Oslo Bokfestival Trine Stensen. -Det var rekord i fjor med 130 000 besøkende på våre 250 arrangementer. Vi tror det kan bli enda fler i år!

Det blir program for både store og små lesere, og festivalen kan friste med det beste av det bok-norge har å by på, i tillegg til spennende utenlandske forfattere. Sjekk nettsidene til Oslo Bokfestival for program og informasjon her.

 

DELTA I DISKUSJONEN

Annonse: