OVERRASKET:Her blir fotografen Kat overrasket i ankomsthallen på Keflavik. FOTO - Icelandair
OVERRASKET:Her blir fotografen Kat overrasket i ankomsthallen på Keflavik. FOTO - Icelandair

Fotografen vant en Surprise Stopover på Island

En reisende fikk sitt livs største overraskelse, et to dagers Stopover-arrangement på Island. Den to minutter lange filmen viser Fotografen Kat som blir overrasket på Keflavik flyplass på reisen mellom USA og London.

Når hun ankommer Keflavik på Island blir hun møtt med en uforglemmelig velkomst fra lokale islendinger som er klare for å vise henne det landet har å by på. Sjokkert og spent blir passasjeren tatt med ut i naturen for en spesiallaget stopover.

Etter at sjokket over overraskelsen på det hun trodde var en mellomlanding på vei til London blir Kat tatt med på en gastronomisk reise. Hun opplever alt fra steking av lam og baking av rugbrød i varme kilder på Frost og Funi i Hveragerdi, til plukking av krekling og bjørnebær i Reykjadalur. Tilslutt avsluttes dagen med ett besøk til den hemmelige kilden på Fludir.

I løpet av eventyret reflekterer Kat over hva som er viktig – å gripe alle muligheter som kommer for å oppleve nye ting.

Kampanje fra Icelandair
Icelandair lanserte kortfilmen om en heldige Kat og hennes 8 timers Stopover på Island som ett ledd i lanseringen «Season of Surprises».  Filmen viser den unike muligheten du har når du flyr med Icelandair, nemlig Stopover på Island på vei til og fra Nord-Amerika. Icelandair har siden 1960 tallet gitt sine passasjerer muligheten til å oppleve den unike øyen i opptil 7 døgn uten tillegg i flyprisen.

Island har et bredt spekter av aktiviteter, alt fra isbrevandring, Den blå lagune, vulkan turer til nordlys turer, alle finner noe av interesse.

Icelandair gir sine passasjerer muligheten til å vinne sin egen fantastiske overraskelses-stopover som en del av deres «Season of Surprises». Du kan nominere deg selv eller en venn til en VIP behandling, se for mer informasjon.

Annonse:

DELTA I DISKUSJONEN

annonse: