Denne artikkelen inneholder kommersiell markedsføring
Sprit: Ikke døm en bok etter fylla. Foto: Coolstuff.no
Sprit: Ikke døm en bok etter fylla. Foto: Coolstuff.no

Anbefaling: Gave til han som skal på guttetur


Med boktittelen How to survive a relationship er man ganske sikker på at de andre gutta lar denne fiffige spritbeholderen i fred. Hvem vil vel bli sett mens man blar febrilsk gjennom sidene på en selvhjelpsbok for å redde et forlist forhold?

<b>En til mor, og en til far:</b> og to shotflasker til lillebror.  <i>Foto: Coolstuff.no</i>

En til mor, og en til far: og to shotflasker til lillebror. Foto: Coolstuff.no

I blant finner man noen gullkorn i gadgetbutikker. I dag snublet vi over denne fiffge spritflasken som rommer to små lommelerker som hver rommer i underkant av 3 cl væske (les: sprit). Vi oppfordrer de som ikke er gamle nok til å drikke alkohol til å fylle lommelerkene med saft, julebrus eller melk.

Nyttig gave
How to Survive a Relationship en artig gave for han som har alt, og behøver ikke mer. Spesielt om han ikke ønsker seg noe mer. Med unger, kone, svigermor, fettere og kusiner på skitur i vinterferien vil denne boken være en nyttig lommehjelp for far. Om far drar fram en bok med denne tittelen fra anorakken når hele slekta har slitt seg opp til Gaustadblikk, vil nok de fleste skygge banen. Her kan man spille på at man «trenger tid til å finne seg selv» eller «ønsker bare å forstå henne».  NB: Kan få konsekvenser om samboer ikke er underettet om bokens innhold!

Serveringsforslag 
Over 18: Fyll den med sprit
Under 18: Fyll den med julebrus

Les mer om How to Survive a Relationship hos Coolstuff.no

Vi finner ofte spennende saker i diverse nettbutikker, og kan blant annet nevne denne bobleplastdrakten og den monsterstore fotballen.

DELTA I DISKUSJONEN

Annonse: