Koppebonanza

LISTE: Hvordan si det med en kopp?


Det finnes mange måter å uttrykke seg selv på, og ønsker du å fortelle besøkende eller kolleger noe om deg selv på en diskré måte, finnes det ingen bedre måte enn å vise det med en kopp.

1. Uglekopp.
Dette er en kopp som er formet som en ugle. Den er også malt som en ugle. Ha den framme på stuebordet når du har gjester, slik unngår du pinlig stillhet. Alle vil jo snakke om ugler.
uglyuglekopp

2. Is it tea you’re looking for?
Lionel Richie’s udødelige ballade om blinde Amanda som forelsker seg i læreren etter han har stalket henne gjennom hele musikkvideoen er opphavet til dette kunstverket. Sett denne koppen fram for å vise at du har sansen for Lionel Richie (eller te).
tealookkopp

3. Hans Olav Lahlum på en kopp.
Den evigpopulære Hans Olav Lahlum er kjent for alt fra sine krimromaner til evnen til å engasjere som sjakkkommentator. Her er han på en kopp blandet med internett-trenden Doge. Ha den stående på kontorpulten for å vise at du er hipp og oppdatert på fjorårets internettrender.lahlumkopp

4. Gustav Klimt-kopp
Den østerrikske kunstneren Gustav Klimt er en anerkjent art-nouveau som blandet spennende elementer fra symbolismen med andre stilarter for å skape sin egen særegne stil. Vet du ikke hvem han er? Husker du kanskje hvis jeg sier at hans mest kjente verk er Kysset? Ikke, neivel. La denne koppen stå framme og lær deg dette avsnittet, slik ser det ut som om du har greie på kunst.klimtkopp

5. Rubiks kube som kopp
Erno Rubiks populære leketøy har siden åttitallet frustrert både liten og stor. Det finnes allikevel internasjonale klubber med entusiaster som løser kuben rundt ti sekunder. For deg heller tar deg en bolle og en kopp kaffe enn å prøve deg på en slik puslegreie, finnes denne koppen. Ha den framme for å late som at du er en intellektuell person.
rubikskopp

DELTA I DISKUSJONEN

Annonse: