Ufresh: En av våre favoritter i konkurransen om Norges beste ufresh-fjes. Foto: N.F.
Ufresh: En av våre favoritter i konkurransen om Norges beste ufresh-fjes. Foto: N.F.

Se de norske ufresh-fjesene!


Folkepressen.no arrangerte tidligere i år en liten konkurranse der vi søkte etter Norges beste ufreshfjes. Det kom inn mange gode bidrag, og endelig har vi gleden av å kunne dele alle bildene med våre lesere! 

Vinnerne i konkurransen vil bli kontaktet via e-post i løpet av kort tid. Vi kommer også til å kontakte de som har vunnet trøstepremier. Kom du ikke med i denne artikkelen? Fortvil ikke, vi kommer til å legge ut en ny ufresh-serie i 2015. Hvis du fortsatt ikke har sendt inn, kan du delta ved å sende inn i skjemaet i den originale ufresh-artikkelen.

Her følger noen av de beste bidragene vi fikk inn til konkurransen i tilfeldig rekkefølge. Vinnerbildene er ikke markert, og vinnerne kontaktes privat via e-post.

fridac

 

funderius

 

Kabileppa

 

karinak

 

larven

 

 

malinh

 

Najaf

 

NataliaH

 

SIVg

 

sofieo

annonse:

trudei

 

ylvam

 

annad

 

benfs

 

cathrineR

I 2015 kommer det ny artikkel med flere ufreshe fjes! Hvis du plutselig har et ufresht fjes, så nøl ikke, og send inn dine to bilder. For å gjøre dette kan du benytte skjemaet i denne artikkelen, eller sende til redaksjon@folkepressen.no. Se også flere ufreshe fjes i den originale ufresh-artikkelen.

 


Pakk inn gavene som en proff. Se vår miniguide for deg som vil pakke inn julegaver uten å bruke teip. Med både videoklipp og bilder/steg-for-steg-guide er det enkelt å lære seg kunsten å pakke inn som en pro.

Enkelt: Med noe øvelse blir det lett som en lek når julegaveinnpakkingen begynner. Foto: Folkepressen.no

 

DELTA I DISKUSJONEN

Annonse: