Gary Mullen

Har Freddie gjenoppstått?


Han er fra Skottland, og til vanlig selger han datamaskiner. Gary Mullen turnerer nå verden rundt utkledd som Freddie Mercury, og skaper god stemning og gåsehud blant Queen-fans.

Med showet «One night of Queen» har Gary Mullen virkelig fått det til. Han har turnert sammen med bandet The Works, og har fortsatt fullbooket turneringsplan. Han har blitt invitert backstage av selveste Brian May, og fått personlig invitasjon til han og Paul Rodgers show i Cardiff. Besøk gjerne nettsiden til Gary Mullen & The Works her.

Gary Mullen har alltid vært en dedikert Queen-fan, og i år 2000 ble han påmeldt den britiske sang-konkurransen Stars in Their eyes, som han vant med rekordhøy poengsum. Mullen og bandet hans har holdt på siden 2002, og har de fem siste årene opptrådt med omtrent 150 show i året. Storbritannia, resten av Europa, USA og New Zealand har allerede fått øynene opp for sound-aliken til legenden Freddie Mercury, og nå ønsker bandet å ta en runde i Asia, Australia og Sør-Amerika.

Hør Gary Mullen synge som Freddie Mercury (ikke fra et show):

Under er klippet av Gary Mullen & The Works som fremfører Killer Queen under. Se også den brasilianske taxisjåføren som høres ut som Michael Jackson.

DELTA I DISKUSJONEN

Annonse: