Infosenter


Bli Bidragsyter Send inn tekst BEDRIFT Send pressemelding

Om nettmagasinet

Folkepressen.no åpnet i september 2014, og er et et politisk uavhengig nettmagasin eid av Norsk Kunnskapsbevis AS. Nettmagasinet har ingen ansatte, men drives frivillig av skribenter og webredaktører. Vi oppfordrer lesere til å sende inn sine egne bidrag.

Innhold og multimedia er indikert med opphavsrettslige eiere, utover dette omfattes egetprodusert innhold på folkepressen.no av CC-lisens. Dette betyr at alt materiale kan gjengis andre steder. Gjeldende lisens:  Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Mer om personvern
Mer om informasjonskapsler

Folkepressen.no forsøker å arbeide i tråd med regler for god presseskikk slik disse er nedfelt i Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale kan kontakte ansvarlig redaktør eller reise klage til Pressens Faglige Utvalg.

Folkepressen.no er ikke tilknyttet noen politisk organisasjon, og har ingen foreningstilhørighet.

Om eierselskapet

Norsk Kunnskapsbevis ble stiftet i 2012 og eier i dag nettsidene nokun.no, kundehistorier.no, jegjobber.no og folkepressen.no. Selskapets fokusområde er nokun.no, som arbeider med CV- og søknadshjelp for personer som søker seg til butikk- og servicebransjen.