Ill.foto: Imgur.com av bruker lunescence
Ill.foto: Imgur.com av bruker lunescence

Føler du deg ufresh? Se her!


Ingen dager er like. Noen dager er du på topp, verden er din rosinbolle, mens andre dager sniker mindreverdighetskomplekset seg ubemerket inn i hodet ditt, og plutselig er alle mye penere og flinkere enn deg. Har du det sånn av og til, kan det hjelpe å ta en titt på bildene under.

Glem ikke å delta i vår UFRESH-konkurranse, der vi leter etter det morsomte ufresh-fjeset i Norge. Les mer om konkurransen i bunnen av artikkelen.


ufresh

Vi har bestemt oss for å lage en liten konkurranse der vi kårer Norges morsomste ufresh-fjes. Send inn din versjon av fresh/ufresh-bildene og delta konkurransen. Bruk skjemaet eller send til redaksjon@folkepressen.no.

Vinnerne vil få hver sin king-size t-skjorte fra Kundehistorier.no (og noen andre overraskelser).  Konkurransen varer frem til 1. november og vinnere vil bli annonsert på vår facebook-side 3.november og kontaktet via e-post.

ufreshkonkill

Du kan delta ved å sende inn dine egne bilder på en av følgende måter:
Benytt skjemaet nederst i artikkelen
Send e-post til redaksjon@folkepressen.no
På Instagram: Folkepressen (#ufreshfjes)

Konkurransen ble avsluttet i november 2014. Det er fortsatt mulig å sende inn ditt bidrag, og vi vil kåre flere vinnere i starten av 2015. Bli det mest ufreshe fjeset i 2015!

Din e-post: (obligatorisk, slik at vi kan kontakte deg om du vinner)

Last opp ett bilde:

Last opp et annet bilde:

Skriv en liten hilsen til redaksjonen (frivillig):

LYKKE TIL!

Ikke glem å følge Folkepressen.no på facebook, slik at du får med deg når vi legger ut bildeseriene!

 

DELTA I DISKUSJONEN

Annonse: