Spiller på følelser: Mange lengter etter et enkelt og jordnært liv. Ill.foto: TINE
Spiller på følelser: Mange lengter etter et enkelt og jordnært liv. Ill.foto: TINE

TINEs reklamefilm vant internasjonal pris


TINEs reklamefilm «Det er her vi kommer fra», med norske melkeprodusenter, tok gull i bransjens eget «europamesterskap».

– Det er gledelig at en film med norske melkeprodusenter gir gjenklang også utenfor Norge. Melkebonden representerer skikkelighet og det er en verdi som har appell på tvers av landegrenser, sier profilansvarlig Thomas Barrie i TINE.

European Excellence Awards 2014 er den ledende prisutdeling i PR og kommunikasjon på tvers av Europa. Prisutdelingen ble opprettet for å hedre de mest fremragende prestasjoner innen kommunikasjon og avholdes i samarbeid med Communication Director, et magasin for selskapskommunikasjon og PR i Europa.

Over 12 000 melkebønder

TINEs Profilfilm «Det er her vi kommer fra» tok gull i klassen Best Corporate Advertising. Filmen viser deler av hverdagen til én av over 12 000 melkebønder i Norge som hver dag lager verdens kanskje fineste melk.

Det finnes mye god drikke i verden. Er du veldig glad i øl, eller kjenner du noen som er det? Her er den perfekte gaven til deg selv eller en venn!

– Mange kjenner TINE-logoen og -produktene, men ikke alle vet hva vi står for og hvem vi er. Ikke alle vet at over 12 000 bønder fra hele landet leverer kvalitetsmelk til TINE hver dag. Det er TINE som henter melken til de mange og de små gårdene; som kjører melkebilen opp kronglete fjellveier på Nord-Vestlandet, til fjerne bruk i Valdres og som holder liv i mange hundre år gamle tradisjoner og håndverk. Og det er TINE som er hele Norges garantist for at den melken vi drikker, kanskje er verdens fineste, sier Barrie, og fortsetter:

– Vi tar med oss melkeprodusentenes kompromissløse holdning til kvalitet på råvaren inn i arbeidet med merkevarene våre.

1 600 bidrag

European Excellence Awards fikk inn over 1 600 bidrag som ble vurdert av 30 av de fremste kommunikasjonsekspertene i Europa.

Reklamefilmen ble laget i samarbeid med TRY/Apt.

Se den engelske varianten av reklamefilmen :

DELTA I DISKUSJONEN

Annonse: