Denne artikkelen inneholder kommersiell markedsføring
Kjekt å ha i bakhånd: Hakapeliitta-dekk kommer med en super garanti. Ill.foto: włodi/Flickr
Kjekt å ha i bakhånd: Hakapeliitta-dekk kommer med en super garanti. Ill.foto: włodi/Flickr

Anbefaler Nokian- dekk


Nokian Hakapeliitta vinterdekk har vunnet flere dekktester, og folk flest vet at dette er gode dekk. Det jeg imidlertid ikke visste om var Hakka-garantien som følger med disse dekkene, og jeg er så fornøyd med denne garantien at jeg vil fortelle litt om den.

Innsendt av Trinity Devillier

Jeg kjøpte meg for litt siden nye dekk fra Nokian Hakapeliitta, og i prisen inngikk også den såkalte Hakka-garantien, som viser seg å være en perfekt garanti for oss bilister. Selv har jeg ingen anelse hva jeg skulle gjort om jeg punkterte, eller om noe annet skulle hendt med dekkene på bilen min. Jeg hadde nok åpnet hanskerommet og begynt å lete etter forsikringspapirene mine. Men etter at jeg fikk vite om Hakka-garantien, vet jeg at jeg bare kan ringe til Hakkas bilservice, om noe skulle skje med mine dekk. Dette synes jeg er helt fantastisk; man får kostnadsfri veihjelp, fri dekkskift, og et nytt dekk gratis.

Solide saker: Velg de beste dekkene.

Solide saker: Velg de beste dekkene.

Om bilservice ikke klarer å reparere dekket i løpet av samme dag, og man har 80 km eller lengre hjem, får man leie en bil i inntil tre dager, samt hotell for alle passasjerer om det behøves. Er det mer enn 600 km hjem, får alle passasjerer buss, taxi eller fly hjem. Garantien gjelder for dekk kjøpt mellom 1.mars 2014 og 28.februar 2015. Jeg kjøpte dekk til ca. 2700 kroner, så å få denne garantien inkludert må jeg si er et funn! Det er ihvertfall en ekstra sikkerhet å vite at om noe skulle skje, så er hjelpen en telefonsamtale unna. Det hjelper også at disse dekkene ofte er best-i-test. Jeg kommer i hvertfall til å fortsette å kjøpe Nokian Hakapeliitta dekk.

Vil du lese mer om Hakka-garantien, trykk her.

DELTA I DISKUSJONEN

Annonse: