Besøk Unimeal.net!
Enkel og rask mat:  Matbloggen Unimeal presenterer spennende og økonomiske retter for deg som er på farten! Ill.foto - Unimeal/Folkepressen
Enkel og rask mat: Matbloggen Unimeal presenterer spennende og økonomiske retter for deg som er på farten! Ill.foto - Unimeal/Folkepressen

Lag en fresh chicken curry wrap!


Unimeal hjelper deg som er på farten med å finne enkle, raske og sunne matretter som ikke sprenger studentbudsjettet. Her viser Unimeal hvordan du lager en fantastisk god og lettvint vri på en klassisk asiatisk rett! 

Denne enkle chicken curry wrap’en er perfekt for deg som skal ha et raskt og sunt måltid! Balansen mellom yoghurt og ananas komplementerer kylling perfekt, og byr på en kulinarisk opplevelse i hverdagen. Du kan også la currymiksen stå i kjøleskapet over flere dager, slik at du kan lage deg en rask wrap til lunsj eller middag.

-For vår del handler mat i hovedsak om å finne sine egne metoder og varianter. Det er ingen korrekt formel for hvor mye av hver ingrediens det skal være, det er helt opp til deg, forteller Unimeal. Smak til og nyt!

Ingredienser:

Tilbehør:unimeal1liten

 Wrap – (f.eks. hvetetortilla, potetlompe eller annet du måtte ønske).
 Salat
 Agurk
 Ananansbiter
 Vårløk

Gul currymiks:

 Naturell yoghurt
 Majones
 Gul currymiks
 Salt og pepper
 Vårløk i strimler
 Hvitløk
 Chili, finhakket
 Lime

Fremgangsmåte:

1. Sett ovnen på 220 grader – stek kyllingskinnet på begge sider slik at det blir sprøtt.

2. Samtidig som skinnet steker posjerer du kylling i lettsaltet vann i ca. 12 minutter (inntil den er gjennomkokt) på middels varme.

3. Miks sammen like mengder av  yoghurt og majones.

4. Tilsett rikelig med gult currypulver, en klype salt, pepper og spisskummen.

5. Rasp ingefær, chili og hvitløk etter ønske.

6. Del kylling opp med to gafler og miks det sammen med den eksisterende blandingen. Prøv deg frem og smak til, slik at du får et blandingsforhold som passer din gane.

7. Varm wrappen i ovnen eller i stekepanne.

8. Finhakk salat og kutt agurk og vårløk i tynne strimler

9. Ta så currymiksen og legg over en varm wrap sammen med alt tilbehøret, topp retten med sprøtt kyllingskinn. Se illustrasjonsfoto for serveringsforslag.

Smakelig måltid!

Se flere spennende oppskrifter fra Unimeal på Facebook. Du kan også følge Unimeal på Instagram, der de poster spennende oppskrifter nesten hver dag!

DELTA I DISKUSJONEN

Annonse: