Journalisterfaring: Folkepressen.no er alltid på jakt etter dyktige bidragsytere. Ill.foto - Ambro/Freedigitalphotos
Journalisterfaring: Folkepressen.no er alltid på jakt etter dyktige bidragsytere. Ill.foto - Ambro/Freedigitalphotos

-Skriv for Folkepressen.no


Folkepressen.no er et nytt nettmagasin hvor alle kan bidra. Send inn dine tekster, og få de på trykk hos oss.

Nettmagasinet Folkepressen.no er drevet på frivillig basis av Norsk Kunnskapsbevis AS, og er avhengig av bidrag fra dyktige skribenter. Ønsker du å få erfaring fra et nasjonalt nettmagasin med en rekkevidde på over 100.000 (12/11/14) hver uke?

Erfaring nytter

Arbeidsmarkedet er svært tøft for mange, spesielt for deg som ønsker å arbeide i media. Vi har erfart at selv sommerjobber hos aviser som Budstikka krever flere års formell erfaring fra journalistikk. Folkepressen.no ønsker derfor å tilby deg muligheten til å opparbeide erfaring fra arbeid med artikler eller tekster for en landsomfattende nettavis.

Du kan velge selv om du ønsker å sende inn enkelttekster, eller være registrert freelancer hos oss. Om du ikke driver med tekstproduksjon, kan du styre våre kontoer på sosiale medier som Twitter, Facebook og Instagram. Har du et helt annet fagomoråde, kan vi sikkert hjelpe deg med å bygge erfaring innen dette.

BLI FAST BIDRAGSYTER

 

Benytt deg av mulighetene!

Redaktør i Folkepressen, Gilbert Borgen, råder aspirerende journalister til å benytte seg av de mulighetene som finnes for å opparbeide seg relevant erfaring. -Det er ekstremt vanskelig å få seg jobb innen media eller kommunikasjonsbransjen, om du ikke kjenner noen som har en fot innenfor. Det er også mange selskaper og forbund som ikke ønsker søknader fra deg som ikke har formell erfaring. Flere selskap og forbund setter også foten ned for søknader om frivillig arbeid.

Jobber frivillig: Gilbert Borgen arbeider i Folkepressen.no for få erfaring innen tekstproduksjon.

Jobber frivillig: Gilbert Borgen arbeider i Folkepressen.no for få erfaring innen tekstproduksjon.

-Det kan virke håpløst når du får mange avslag når du søker om å bidra som frivillig, men til slutt vil du finne en eller annen måte du kan opparbeide deg erfaring innen dine fagområdene. Han forteller at dette Folkepressen.no er løsningen for deg som ønsker å få artikler i et nettmagasin, hvor du blir listet som journalist eller kommentator i Folkepressen.no og har muligheten til å få en skriftlig attest på ditt arbeid for nettmagasinet.

-Folkepressen.no er laget for nettopp deg som har et brennende ønske om å få dine artikler eller meninger ut på nett.

-Du har kanskje journalist- eller kommunikasjonsutdanning, eller bare drømmer om å arbeide innen media, uansett så ønsker vi dine bidrag slik at vi får et spennende nettmagasin og du får erfaring innen dét du ønsker, avslutter Borgen.


Les mer om hvordan du sender inn dine bidrag her. Du kan sende inn enkeltsaker på vegne av deg selv eller din organisasjon/bedrift, eller bli fast skribent som bidrar med artikler, dikt, kronikker eller andre tekster du ønsker å få publisert.

SEND INN SAK

 

BLI FAST SKRIBENT

DELTA I DISKUSJONEN

Annonse: