Wasteland Workshop: Den andre av tre annonserte utvidelser som kommer denne våren.  FOTO: Fallout 4 / Bethesda Game Studios
Wasteland Workshop: Den andre av tre annonserte utvidelser som kommer denne våren. FOTO: Fallout 4 / Bethesda Game Studios

Snart kommer Fallout 4 utvidelsene!


Spillselskapet bak populære Fallout 4, Bethesda har lettet på sløret; Nå vet vi hva fansen har i vente.

Siden spillet ble lansert i november i fjor, har det vært mulig for spillere å kjøpe et «Season Pass» som skal gi tilgang til nedlastbare utvidelser, og endelig begynner vi å nærme oss lanseringsdato for de etterlengtede DLCene. Bethesda forteller om de tre første utvidelsene, som har fått titlene Automatron, Wasteland Workshop og Far Harbour.

Automatron
Automatron er først ut, og kommer allerede i mars. I denne utvidelsen får du muligheten til å bygge din egen robot, og benytte denne som «companion». Bethesda skriver at det er over 100 forskjellige mods som skal være tilgjengelige, så alle som syns det var gøy med å tilpasse settlements, vil sette stor pris på denne.

Wasteland Workshop
Denne utvidelsen skal komme i april, og innebærer at man kan bygge feller for å fange f.eks. ghouls, deathclaws eller raiders. Du vil også få muligheter til å temme eller arrangere kamper med det du fanger i snarene. Utvidelsen inneholder også en rekke tilleggselementer til settlement-bygging.

Far Harbor
I denne utvidelsen reiser du til Maine og oppdager en ny og villere verden. Med både synths, children of atom involvert, blir dette svært spennende!

Dette er bare de tre første av utvidelsene, og Bethesda har tidligere lovet nye utvidelser som strekker seg inn i 2017.

Bethesda Game Studios på Twitter

DELTA I DISKUSJONEN

Annonse: