tryllekuler front

Anbefaling mat: Tryllekuler


Tryllekuler er kjempegode kakaoboller som Folkepressen.nos redaktører av og til mesker seg med på kontoret (av og til = ganske ofte). Nå vil vi dele denne oppskriften med DEG!

Hvis du ikke har følgende hjemme, løp og kjøp:

  • 1 dl sukker
  •  2 ss kakao
  •  2 ts vaniljesukker
  •  2 dl havregryn
  •  1, 5 dl kokosmasse
  •  2 ss smør eller margarin
  •  1 egg

Sånn, da var alle ingrediensene i boks. Hva gjør vi så?

FØRST:
Bland sukker, kakao, vaniljesukker, havregryn og kokosmasse i en bolle. Tilsett smøret og bruk fingrene til å smuldre det til små korn.tryllekuler2

Visp egget sammen i en kopp eller noe lignende og sleng det oppi med resten. Rør til alt er godt blandet. Dette skal godgjøre seg i kjøleskapet i omtrent en halvtime.

SISTE DEL:
Legg kokosmasse på en tallerken. Bruk hendene og lag små boller av tryllekuledeigen (ja, det er meget klissete). Trill bollene i kokosen og legg dem på en ny tallerken. Tadaa! Ferdige!

TIPS: Oppbevar tryllekulene i kjøleskapet når de ikke spises! Det kan forresten være lurt å lage dobbel porsjon, fordi de er knallgode!

tryllekuler3

Har du en god oppskrift på enkel kveldssnacks, eller bare noe annet godt som du vil dele med folket – send det gjerne inn til oss her.

Sjekk også ut tipsene fra Unimeal om hvordan du lager en sunn og spennende chicken curry wrap

DELTA I DISKUSJONEN

Annonse: