Sherlock - FOTO: NRK/BBC
Sherlock - FOTO: NRK/BBC

TV: Sherlock står opp fra de døde


Sherlock - FOTO: NRK/BBC

Sherlock – FOTO: NRK/BBC

03.01.2013 OSLO. Bare to dager etter at BBC har startet sendingen av den nye sesongen med den kjempepopulære TV- serien Sherlock, får også norske TV-seere gleden av å være med på gjenforeningen mellom Sherlock og Watson.

Detektimen på NRK

I kveld viser NRK1 den nye sesongen av BBCs Sherlock. Sesongåpningen vil være i Detektimen, klokka 22:10. Om du befinner deg i Norge, og mangler tilgang til TV, kan du se den her, på TV.NRK.NO.

Sherlock sesong tre

De er to år siden Dr. Watson mistet sin gode venn og kollega Sherlock i en nervepirrende sesongavslutning. Nå vender Sherlock tilbake fra de døde, og vi får igjen bli med inn i en moderne adapsjon av  Sir Conan Doyles Sherlock Holmes. Fans over hele verden har ventet i spenning siden forrige sesongavslutning, og filmsnutter som BBC har lagt ut i løpet av høsten 2013 har fått det til å koke på sosiale medier.

På julaften la BBC ut en sniktitt på Sherlocks tilbakekomst på nettstedet YouTube. Dette filmklippet har fansenrklart å se over fem millioner ganger i løpet av syv dager.

Se «Sherlock Mini Episode – Many Happy Returns – Series 3 Prequel» på YouTube:

BBC-serien «Sherlock» er en moderne utgave av historien om den berømte detektiven og hans legevenn som løser krimgåter i London. Sherlock Holmes og hans assistent dr. John Watson er blant tidenes mest kjente kriminalkarakterer. De ble skapt av forfatteren Sir Arthur Conan Doyle, og figurerte i 60 historier mellom 1887 og 1927. TV-serien ble først sendt i juli i 2010, og er utviklet av Stephen Moffat og Mark Gatiss.

Sherlock - FOTO: NRK/BBC

Sherlock – FOTO: NRK/BBC

DELTA I DISKUSJONEN

Annonse: