Katten vil sette stor pris på dette kattemøbelet. FOTO: The Pussycat Riot
Katten vil sette stor pris på dette kattemøbelet. FOTO: The Pussycat Riot

Klor på en diktator


Har du en masse penger liggende og en politisk katt som savner et klorestativ? Da har du muligheten til å slå to fluer i en smekk med dette unike klorestativet. 

FOTO: Thepussycatriot.bigcartel.com

FOTO: Thepussycatriot.bigcartel.com

Det flotte klorestativet fra The Pussycat Riot er håndlaget av et kunstnerteam som har lagt ned mer enn 200 timer i arbeidet for å lage en naturtro kopi av en kjent Nord-Koreansk diktator. Prisen er derimot en annen historie, og du må punge ut cirka 45.000 kroner. Med andre ord er dette klorestativet for de spesielt interesserte.

Politisk agenda
Klorestativet er en del av en større kolleksjon som er laget for å fremme fri vilje på internett eller noe. The Pussycat Riot, som de så fint kaller seg, er etablert av VPN-leverandøren HideMyAss.com. I kampanjen oppfordrer de katteeiere til å protestere mot regimer som nekter sine borgere tilgang til nettsteder som YouTube, Facebook og Twitter.

Går til en god sak

Om du skulle bla opp de femogførti lappene som kreves for å bli den stolte eier av et slikt stativ vil du også bidra til en veldedig organisasjon. Alle pengene går nemlig til Index on Censorship som arbeider for å bevare ytringsfriheten på internett.

Du kan også støtte gruppen The Pussycat Riot ved å kjøpe noen av de mange andre tingene fra kolleksjonen (som også er i en langt mer oppnåelig prisklasse. Trykk på bildet under eller her for å gå til webshopen.

DELTA I DISKUSJONEN

Annonse: