Unge bloggere: Få gratis reklame hos Folkepressen.no. Foto: Meral Crifasi /Flickr
Unge bloggere: Få gratis reklamespot hos Folkepressen.no. Foto: Meral Crifasi /Flickr

Vil hjelpe bloggere som ønsker større publikum


Med en rekkevidde på over 100.000 hver uke, er nettmagasinet Folkepressen.no ute etter å utvide lesetilbudet, og vil inkludere innhold fra interessante blogger. –Dette er en vinn-vinnsituasjon, forteller nettredaktør.

-Med en kjempemessig vekst de første månedene er dette et naturlig steg for oss. Nettmagasinet Folkepressen.no er frivillig drevet, og for å kunne fortsette å tilby spennende innhold til vår voksende lesergruppe, må vi se etter andre impulser. Det er da naturlig å vende oss mot bloggere som ønsker å nå ut til et større publikum, forteller Gilbert Borgen, nettredaktør i Folkepressen.no.

Vil hjelpe bloggerne med å bygge et større publikum

Unike interesser: Har du unikt innhold på din blogg, vil vi gjerne hjelpe deg.  Mike Mozart / Flickr

Unike interesser: Har du unikt innhold på din blogg, vil vi gjerne hjelpe deg. Mike Mozart / Flickr

Vi er ikke ute etter kjente bloggere som har en stor leserskare, men de ukjente juvelene som skriver om spennende temaer som mennesker i alderen 15 til 30 kan relatere til. Vi ønsker å kunne hjelpe bloggerne å få en større leserskare, og få flere lesere til bloggen sin. Bloggerne vil kunne sende oss tekstene sine, som vi legger ut i nettmagasinet. I teksten linker vi til personens blogg, og oppfordrer lesere til å følge bloggeren om de syns artikkelen var interessant. Det vil ikke være noen økonomisk utbetaling, men hjelp i form av reklame i nettmagasinet og på facebook.

Annonsering i sosiale medier
Folkepressen.no forteller at tekster fra bloggerne vil bli hjulpet frem med annonser i sosiale medier. Vi har tidligere hatt suksess med å hente inn eksterne bidragsytere, og instagramprofilen Unimeal har bidratt med flere gode oppskrifter i Folkepressen.no. –For Unimeal har vi satt inn betydelige midler for markedsføring i sosiale medier, slik at de får mest mulig eksponering.

-Vi er ute etter bloggere som skriver om alle mulige temaer. Vi søker alt fra teknologi- og gamingnytt til mote, sminke, dyrevern eller familieliv. Så om du skriver om alt fra hvordan man lager pyntegjenstander til tips for enkelt snekkerarbeid, ta kontakt med redaksjon@folkepressen.no eller på facebook.com/folkepressen og fortell at du er interessert i å sende kopier av dine blogginnlegg til nettmagasinet!

Hva vi kan gjøre for deg:
  • Publisere innlegg du vil fremme i vårt nettmagasin. Med en garantert rekkevidde på over 100.000 inntrykk fra mennesker over hele landet. (Hovedsaklig mennesker i alderen 15 til 30).
  • Sette inn reklamebanner for din blogg på våre nettsider for datamaskin og mobile enheter. (Opptil 5.000 visninger per dag).
  • Være et springbrett for din blogg, slik at lesere og sponsorer vil lettere finne deg.

 

DELTA I DISKUSJONEN

Annonse: